Producent mi je rekao – skini svoju odeću, a ja sam rekla ne. Otišla sam iz studija, a oni su mi rekli da će spaliti svu moju muziku. I nisu prestali… nisu prestajali da me pitaju da se skinem, i ja sam se samo zamrzla. Čak ne mogu ni da se setim“, rekla je Ledi Gaga na početku kroz suze.

„Neću reći njegovo ime. Razumem MeToo pokret i razumem da se ljudi osećaju sigurnim dai zgovore ime svog zlostavljača, ali ja se ne osećam. Ne želim da se ikada više susretnem sa tom osobom“, dodala je pop zvezda.

Ona je takođe istakla da je u godinama koje su usledile, a zbog traume koju je proživela, dobila hronične bolove u celom telu.

ledi gaga
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sistem je toliko opasan. Godinama kasnije sam otišla u bolnicu, a oni su me odveli na pregled kod psihijatra. Ja sam tražila pravog lekara – pitala sam se šta će mi psihijatar kada me celo telo boli. Prvo me je bolelo celo telo, a onda ga nisam osećala. Bilo mi je i užasno muka. Nedeljama i nedeljama sam se osećala užasno. To je bio isti osećaj kao kada me je moj zlostavljač ostavio trudnu s 19 godina ispred kuće mojih roditelja“, ispričala je Gaga.

„Bilo mi je muka, povraćala sam. Zlostavljana sam mesecima. Bila sam zaključana u studiju mesecima“, rekla je ona.

Kazala je kako tek danas može otvoreno da govori o svemu, a da se u to vreme instinktivno zatvorila u sebe. Doživela je, kako kaže, nervni slom i završila na psihijatriji. Put do oporavka bio je dug, a pop zvezda danas želi da ukaže na probleme u industriji, kako se oni više ne bi događali drugim devojkama i ženama.

ledi gaga
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon ovakvog priznanja navodi da joj nije cilj da izazove sažaljenje kod drugih, već da pomogne i podrži i druge žrtve ovakvog zloostavljanja koje isto tako ćute kao što je i sama dugo tajila.