Iako je nedavno postao otac po drugi put, princu Hariju je izgleda bivša devojka ostala tiha patnja, s kojom je pre Megan Markl proveo sedam godina svog života.

Reč je o Čelsi Dejvi, koja se sada ponovno našla na meti stranih medija.

Procurila je priča kako su Hari i ona samo dan pre venčanja princa i Megan razgovarali telefonom. Kako ističe izvor za Vanity Fair, razgovor je bio vrlo emotivan, a Čelsi je navodno i plakala.

Podsetimo, Čelsi je bila jedna od gošća na velikom venčanju princa Harija. Međutim, nije pozvana na ekskluzivniji večernji prijem u Frogmore House.

princ hari bivsa devojka
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako bi izbegao bilo kakve neprijatnosti, princ je odlučio da pozove svoju bivšu devojku. Prema Vanity Fairu, bio je to 'telefonski poziv pun suza' u kojem su prvi put zajedno došli do zaključka da je zaista gotovo i da Hari nastavlja dalje s Megan.

"Bio je to njihov poslednji poziv, poziv rastanka u kojem su oboje priznali da je gotovo. Čelsi je bila prilično emotivna zbog svega, bila je u suzama i skoro da nije otišla na venčanje.

Na kraju je stigla i obećala Hariju da će pokušati da ne uništi zabavu', ispričao je izvor.

princ hari vencanje
printscreen/youtube/The Royal Family 

Inače, ovaj se par prvi put susreo 2004. godine i navodno su imali vrlo turbulentnu vezu. Raskinuli su 2011. godine jer Čelsi nije volela da bude u središtu pažnje i nije joj se svidela sva ta frka povezana s kraljevskom porodicom.

Upravo je taj haos u porodici uticao i na Harijevu suprugu Megan, zbog koje je naposletku odlučio i da napusti Britaniju. Inače, Hari i Megan su nedavno proslavili treću godišnjicu braka.

Podetimo, prošle godine se pisalo kako je Megan ljubomorna na Čelsi. Naime, britanski mediji su se tada raspisali kako je princ nekada imao privatan korisnički račun na Fejsbuku pod imenom 'Spike Wells', a na profilnoj fotografiji se nalazila i njegova bivša devojka.

megan markl
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

"Meghan 'drži oko' na Čelsi. Zna da je ona napustila Harija i da su oni još uvek u kontaktu", tvrdio je neimenovani izvor i dodao je kako je Megan 'luda' upravo zbog Harijevog lažnog profila na društvenim mrežama.

celsi davi bivsa devijka princa harija
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Celu situaciju pogoršale su vesti o Harijevom nekadašnjem lažnom profilu, ne može da prestane da razmišljati o tome. Sada Megan veruje da Hari ima još lažnih Instagram ili Fejsbuk 'profila', koje koristi kako bi čavrljao s Čelsi', zaključio je tada izvor.