Adrijana Lima sa razlogom je bila jedna od najtraženijih manekenki sveta. Nema brenda za koji nije radila, a koliko puta se našla na listama najlepših žena svih vremena, ne može se ni izbrojati.

Međutim, uvek se neko pametan nađe sa onom čuvenom "skini šminku da vidimo kakva si", ili još gore "vodite je ne plivanje na prvom sastanku da vidite kako izgleda", kao da žene ne mogu dobro da izgledaju i bez makeup-a.

U slučaju Lime, ona je nebrojeno puta dokazala da je i sa i bez ulepšavanja sa razlogom ponela titulu jedne od najatraktivnijih.

adrijana lima bez sminke
printscreen/instagram 

Brazilska lepotica koju samo na Instagramu prati 12.9 godina, ne ustručava se da deli svoje fotografije bez imalo šminke kada je u teretani sva oznojena nakon vežbanja ili kad se probudi ujutro u krevetu.

Zbog toga se čini da Adrijanu njeni pratioci na Instagramu još više vole i redovno je obasipaju komplimentima.

adrijana lima bez sminke
printscreen/instagram 

Sa druge strane, iako joj šminka očigledno nije potrebna, Lima kada je tip-top sređena, definitivno će ukrasti svupažnju gdegod se pojavi, i nemoguće je da je ne primetite.

adrijana lima na crvenom tepihu
Shutterstock 

Nekad jedna od najtraženijih manekenki na svetu ostala je mnogima u sećanju sa modnih pista, pogotovo kada je nosila revije donjeg veša "Victoria's Secreet".

Poslednjih godina, "srpska snajka" kako smo je zvali dok je bila u braku sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, posvećena je ćerkicama Valentini (11) i Sijeni (8), te ne odrađuje toliko projekata i revija kao nekad. Par je bio u braku od 2009. do 2016, a strani mediji su prenosili tada je manekenka čuvala svoju nevinost dok ne izgovori sudbonosno "da".

Nakon Jarića zabavljala se sa turskim piscem Metinom Haru, ali to nije potrajalo, a njen trenutni ljubavni status nije poznat s obzirom da je uvek čuvala svoju privatnost od očiju javnosti.

adrijana lima sa bivsim deckom metinom haru
Instagram 

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li je zasluženo i dan-danas jedna od najlepših žena sveta.

Instagram / ddp USA / Profimedia, printscreen/instagram Adrijana Lima izdanja