Njihova armija fanova još uvek polaže nade u mogućnost njihovog pomirenja. Uprkos tome, slavan holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit, i dalje vodi borbu oko starateljstva nad šestoro dece, a najnovije informacije dokazuju koliko su odlučni u svojoj nameri, bez popuštanja.

Postupak razvoda najpoznatijeg para pokrenut je još 2016. godine, a sada je prelepa glumica odlučila da podnese zahtev za promenu sudije koji vodi ovaj slučaj. U njenim izjavama nalaze se tvrdnje da je sudija Džon V. Ouderkirk u bliskom odnosu sa advokaticom Breda Pita, zbog čega Anđelina smatra da treba da bude diskvalifikovan iz ovog postupka.

Anđelinini advokati podneli su zahtev Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, navodeći da „sudija nije otkrio svoj odnos sa Bredovim braniocem“. To je navelo pojedine izvore da stranim medijima otkriju da je glumica napravila ovaj potez kako bi odložila celokupan proces još više, jer, kako kažu, trenutna situacija joj ne ide u korist.

„Džoli pokušava da otpusti privatnog sudiju koji nadgleda njihov slučaj razvoda. Ona ima pravo na to, ali ako je mislila da je na dobrom putu u ovom pravnom postupku, to ne bi trebalo da čini. Ovo je klasičan slučaj kada neko očekuje lošu odluku suda i pokušava da odloži postupak tražeći novog sudiju. Ovim postupkom samo želi da odugovlači“, rekao je izvor blizak paru.

Podsetimo, Bred i Anđelina upoznali su se 2004. godine, a godinu dana kasnije, uplovili su u vezu. Venčali su se 2014. godine, a samo dve godine kasnije, glumica je zatražila razvod zbog Bredovog nasrtaja na najstarijeg sina.