Američki glumac Dejvid Ajgenberg (57) najpoznatiji je po ulozi Stiva Bejdija u popularnoj seriji "Seks i grad", a pre nekoliko dana je potvrdio kako će se vratiti na male ekrane kao suprug Mirande Hobs.

Novo poglavlje jedne od najomiljenijih serija nazvano je "And Just Like That...", a izvršni producent Majkl Patrik King otkrio je nedavno kako su svi uzbuđeni jer se vraćaju na set.

"Glumcima je jako drago što će nastaviti priču likova koji su ih proslavili. Osim Dejvida, u novom poglavlju ćemo gledati Marija Kantonea kao Entonija Marentina, Vilijama Gordona kao Stanfotda Bleča i Evana Hendlera kao Harija Goldenblata", izjavio je za američke medije.

Dejvid Ejgenberg
JIM YOUNG / AFP / Profimedia 

Dejvid je pre glumačke karijere služio u američkoj vojsci tri godine, nakon čega se oprobao u nekoliko manjih uloga. Između ostalog je gostovao u seriji "Hitna pomoć", ali upravo uloga Stivija Brejdija u seriji "Seks i grad" donela mu je svetsku popularnost.

Dejvid Ejgenberg
Instagram 

Pojavio se i u oba filma, a obožavatelji hit-serije su oduševljeni i što će glumiti u novim nastavcima.

"Srećan sam što sam deo cele te priče "Seks i grada". Videćemo gde će nas ta pustolovina još odvesti", rekao je nedavno glumac. Istakao je nekoliko puta da mu nikada nije bio problem da se skine se za seksi scene u seriji.

Zadovoljan je i komentarima obožavatelja da je upravo Stiv Brejdi mnogima omiljeni lik iz serije.

Dejvid Ejgenberg
Instagram 

Dejvid je inače već godinama u braku s Kristi Kotik s kojom ima sina Louija Stivena i ćerku Mirnu Bel. Par se ne eksponira previše u medijima, a o svom privatnom životu retko kada pričaju.