Kanadska manekenka Vini Harlou zbog scog specifičnog izgleda često je bila podvrgnuta ismevanju i susretala se sa raznim poteškoćama.

Uprkos tome nije odustala od svog sna da postane poznata u svetu mode, a sada su je uslikali kada se pojavila na proslavi rođendana u Los Anđelesu i sve je ostavila bez daha.

Naime, lepu manekenku paparaci prate gde god da se nalazi, a tokom poslednjeg izlaska u grad uslikali su je dok je izlazila iz luksuznog automobila.

Vini je zablistala u svečanoj beloj haljini sa srebrnim gornim delom, a šlic na haljini je bio toliko visok da joj se videla cela butina i pola zadnjice.

vini harlou
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka je na rukama nosila nakit u obliku srebrnih "rukava" dok je sve uparila sa dijamanstkim minđušama.

Kosu je nedavno skratila, pa je nosila veoma glamuroznu paž frizuru. Sve je uparila sa predivnim srebrnim sandalama, a fanovi kažu da nikad pre ovako dobro nije izgledala.

"Vau koliko se prolepšala", "Obožavam je, prezgodna", "Savršena linija", "Duge noge...mmm", "Boginja", "Bravo devojko", glasili su komentari fanova.

vini harlou
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da ispod haljine nije nosila veš, ali je sve savršeno funkcionisalo i stajalo na svom mestu.

Vini Harlou boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, ali uprkos tome kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu. Nju angažuju brojni modni brendovi i žaštitno je lice mnogih kampanja. Rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

vini harlou
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa samo 4 godine, dijagnostifikovan joj je vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima.

Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

vini harlou
Shutterstock 

Nije ni sanjala da će joj se život preko noći promeniti. Nju je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock vini harlou