Kada se jedna od najomiljenijih glumica današnjice Dženifer Aniston udala za kolegu Džastina Terua, mnogi su bili ubeđeni da će ova priča trajati baš kao u bajkama - do kaja života. Uostalom, kako i ne? Izgledali su tako srećno, da je prosto bilo nezamislivo da takva ljubav može da pukne.

Verili su se 2012. a venčali tri godine kasnije. Međutim, nakon pet godina zajedničkog života, par je rešio da okonča brak, a o razlozima razvoda se godinama polemisalo. Jedino što su Džen i Džastin tada rekli je da ostaju prijatelji i da će se zauvek poštovati, ali to nije sprečilo druge da komentarišu tok situacije, često nimalo u pozitivnom maniru.

Provlačili su se komantari da "Dženifer jednostavno ne može da zadrži ni jednog muškarca", ali i da je razlog razvoda taj jer ne želi da ima decu, te da je zbog svega sebična i zainteresovana samo za karijeru.

Međutim, poznata glumica se samo jednom osvrnula na sve što se pisalo, i prokomentarisala da niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, ali i da žene nisu stvorene samo za rađanje dece.

Ipak, godinama kasnije, ponovo se provlači priča Dženifer-Džastin jer su se navodno konačno otkrili pravi razlozi razvoda. Naime, još prošle godine "Mirror" je pisao da je glumcu navodno smetala njena bliskost sa bivšim suprugom.

Nakon što su se sretali na različitim svečanostima, Pit je Dženifer video u novom sjaju, i proradile su iskrice. Sebi je dao za pravo da joj piše poruke, i to veoma kasno u noć.

"Izgledala si tako lepo večeras" i "Već mi nedostaješ", samo su neki od primera, a Teru je u jednom trenutku pročitao sve ove lepe reči koje je glumac upućivao bivšoj supruzi.

dzenifer  aniston i bred pit zagrljaj na dodeli nagrada
Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia 

Navodno, on je shvatio da Dženifer nikad nije prestala da voli Breda iako joj je slomio srce i tada su obavili veoma emotivan razgovor, kako tvrde izvori bliski nekadašnjem paru, nakon čega su doneli odluku da se razvedu.

Ipak, divno je što Teru i dan-danas više nego pohvalno priča o bivšoj supruzi. Dženifer je danas zaokupljena snimanjem filmova, ali i ponovnim okupljanjem "Prijatelja", a Terua su godinama povezivali sa različitim glumicama, a sada je više posvećen pisanju scenarija nego glumi.

Koji par vam je bio bolji? Džen i Džastin, ili Dženifer i Bred? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.