Pevačicu Nevenu Božović (26) publika je najpre upoznala kroz poznato takmičenje "Prvi glas Srbije", u kom je osvojila drugo mesto, a potom je karijeru nastavila kroz sastav "Moje tri" sa kojima je nastupala i 2013. godine na pesmi Evrovizije.

Kasnije je našu zemlju na Evroviziji predstavljala i solo, a svoju karijeru nikad nije gradila na skandalima već isključivo dobrim pesmama. Privatni život krila je kao zmija noge, te javnost dugo nije znala da je u vezi sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem.

nevena bozovic sa muzem
printscreen/instagram 

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

Mlada je tada nosila raskošnu venčanicu koja je koštala 5.000 evra, a godinu dana kasnije, objavila je fotografiju na Instagramu. Njih dvoje nisu štedeli novac kako bi sve bilo savršeno, pa su tako samo za izdvojili 15.000 evra za prvi ples.

Od tada sa suprugom živi na relaciji Beograd-Budva i kako je u medijima jednom izjavila to je za prirodu njihovog posla najlepša kombinacija.

Nikola je rodom iz Budve i po zanimanju je pilot. Pored toga, suvlasnik je jednog hotela i kafića u Budvi.

"Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati ", rekla je svojevremeno Nevena.

nevena bozovic sa muzem
printscreen/instagram 

Kako kaže velika podrška koju deli sa suprugom, pored ljubavi, osnova je njihovog odnosa.

"Podržavamo i pratimo jedno drugo u svemu. Mogu reći da isto razmišljamo i shvatamo sistem vrednosti", rekla je.

Nedavno su se pojavili i navodi da je Nevena u blagoslovenom stanju iako te vest inije zvanično potvrdila. Naime, srećne vesti navodno je podelila samo sa članovima porodice, a blizak izvor je rekao da se sa pevačica dogovorila sa bližnjima da trudnoću kriju od javnosti.

Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao", rekao je neimenovani izvor, a preneo je Informer.

Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug, a sada kada je beba na putu razmišljaju da kupe kuću pored mora.

nevena bozovic trudna
Instagram 

Tvrdnje da je pevačica u drugom stanju dodatno su podgrejane činjenicom da Nevena već izvesno vreme krije stomak i na Instagramu. Naime, na većini fotografija ona je u širokoj garderobi ili strvarima koji prikrivaju stomak.

Još fotografije Nevene i njenog supruga pogledajte u galeriji ispod:

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku