Monika Radulović je poreklom iz Bosne i Hercegovine, a kao dete je sa porodicom stigla u Australiju gonjena ratom.

Roditelji su joj Srbi, a na daleki kontinent su stigli kada je Monika imala 4 godine.

Manekenka i predstavnica Australije na takmičenju za Mis Univerzuma 2015. godine ponela je laskavu titulu najlepše.

Uprkos karijeri i modelingu nije zapostavila školovanje i doplomirala je psihologiju u Sidneju.

"Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga", izjavila je svojevremeno Monika.

monika radulovic
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

"Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili",  ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Prelepa Srpkinja je vez dugi niz godina u vezi sa slikarem Aleksandom Ljubičićem, sa kojim je vezu ozvaničila 2018. godine, a pre toga su bili četiri godine u vezi.

monika radulovic
Instagram 

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

Slavna 30-godišnjakinja je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram gde je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim modnim brendovima. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua "Survivor".

Kako je nedavno postala majka često kači slike sa svojim sinčićem i svi se slažu u jednom, da nikada nije bolje izgledala.

monika radulovic
Instagram 

Uprkos tome što je od porođaja prošlo samo šest meseci, ova lepotica izgleda neverovatno dobro i već je dovela liniju u red. Svom sinu su dali ime Luka koje ih podseća na korene, s obzirom da su oboje poreklom sa naših prostora.