Ukliko živite u Holivudu, nije novost da na ulicama grada sretnete poznate ličnosti.

Može se slobodno reći da i paparaci nemaju preterano posla sa "jurnjavom" zvezda jer ih mogu naći na svakom koraku - što u šetnji, kupovini ili izlasku.

Međutim, dve zvezde se nedavno poprilično uzburkale "strasti" na internetu. Naime, istog dana, glumci Kortni Koks i Silvester Stalone viđeni su u javnosti. On je večerao sa suprugom Dženifer u poznatom restoranu "Krejg" u zapadnom Holivudu, dok je ona viđena u sunčanom Malibuu.

kortni koks
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako vam se čini da ove zvezde nemaju ništa zajedničko, kada malo bolje pogledate, jasno se vidi da su oboje u nekom trenutku preterali sa operacijama i botoksom, što je ostavilo trag na njihovim licima.

kortni koks i silvester stalone operacije
Shutterstock, printscreen/instagram/officialslystallone 

56-godišnja zvezda "Prijatelja" otvoreno je priznala da je prestala sa podmlađivačkim tretmanima.

"Stvari će se promeniti. Sve će se opustiti. Pokušala sam to da sprečim, ali izgledalo mi je veštački. Potreban vam je pokret lica, pogotovo ako imate tanku kožu poput mene. To nisu bore, to su linije osmeha", rekla je jednom prilikom, ali mnogi smatraju da je trebalo daleko ranije da shvati tu lekciju.

Situacija je još gora sa Staloneom, koji danas ima 74 godine. Poslednjih godina otišao je toliko daleko sa podmlađivanjem da su fanovi veoma zabrinuti za njega, a šuška se da želi da ide u korak sa 52-godišnjom suprugom Dženifer Flavin koja se takođe podmlađuje, ali da daleko više ukusa.

silvester stalone plasticne operacije
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U svakom slučaju, lice čuvenog "Rokija" se neprestano menja i ne izgleda najbolje, ali se čini kao da on za to ne mari.

Ako ništa, dobar su nauk šta znači nemati meru. I posle kažu, ne možemo od svetskih zvezda ništa da naučimo?!

Uostalom, pogledajte kako je Kortni nekad izgledala i procenite i sami, da li liči na Stalonea nakon svih ovih intervencija:

Shutterstock Kortni Koks