Nekadašnji supermodel, 55-godišnja Sindi Kraford i njen suprug Rendi Gerber proslavili su 23. godišnjicu braka.

Početkom godine šuškalo se da je došao kraj njihovom braku koji traje već pune 23 godine u kom su dobili dvoje dece, 19-godišnjom ćerkom Kajom Gerber i 21-godišnjim sinom Preslijem.

Ona je sada dirljivom posvetom suprugu zatvorila usta svima onima koji su posumnjali u njihovu dugogodišnju ljubav.

Reč je o fotografiji koju je posvetila četiri godine starijem suprugu na Instagramu, iz 1998. godine kad su se venčali na Bahamima.

"Ova noć pre 23 godine bila je čarobna...a ti si još uvek taj! Srećna godišnjica! Volim te", poruka je bila kratka, ali vrlo upečatljiva.

Unutar tih nekoliko reči osjetila se ljubav, u koju mnogi sumnjaju u poslednje vreme. To je bilo dovoljno za brojne čestitke koje su počele da pristižu vrlo brzo nakon objave.

Podsetimo, izvor vrlo blizak porodici bivše manekenke otkrio je kako su njihovi prijatelji zabrinuti da bi se par mogao da se razvede, što dokazuje činjenica kako su Sindi i Rendi stavili obe svoje porodične kuće na prodaju.

Izvor tvrdi kako je njihova veza došla u 'slepu ulicu' otkako je Sindi prestala da usmerava svu pažnju na decu, sad kad su odrasla. "Shvatila je da su se Rendi i ona udaljili tokom godina i kako zapravo nemaju puno toga zajedničkog", rekao je izvor.

sindi kraford
Shutterstock 

Ima li zaista 'vatre' iza ovog 'dima' upitno je, s obzirom na da su američki mediji u prošlosti više puta neutemeljeno pisali da će se Krafordova i gerber razvesti. Ako je verovati Instagramu, sreća u njihovom braku ne nedostaje.