Slavna rumunska glumica i manekenka 32-godišnja Madalina DIjana Genea ovih dana uživa na odmoru na italijanskoj obali, a tamo i živi već neko vreme.

Za savršen odmor odabrala je zvezdama omiljeni Portofino, a s njom je i njen novi dečko Andrea Kastanjola.

Lepoticu koju neki nazivaju novom Sofijom Loren paparaci i inače prate u stopu, pa nije čudo što su ju pronašli na jednoj od tamošnjih plaža.

Njena pojava u kupaćem koji je dodatno naglasio bujne obline osigurala joj je status najprimećenije osobe, ali ona se ničim nije dala omesti u uživanju pod suncem Portofina.

madalina dijana genea
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na vitko telo pažljivo je nanosilo ulje za sunčanje, kupala se u moru i družila s Andreom, koji nije odvajao pogled od svoj zgodne devojke.

On je poslednji u nizu kog ova fatalna dama ljubi, a nisu mogli da joj odole ni brojne slavne kolege poput Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera i Leonarda DiKaparija.

Bila je u vezi s trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze s rumunskim biznismenom Metjuom Stratanom ima ćerku Šarlot.

madalina dijana genea
Shutterstock 

Na Instagramu je u ovom trenutku prati milion ljudi, a ta brojka se povećava iz dana u dan. Samu sebe opisuje kao producentkinju, glumicu kao i obožavateljiku dece i pasa, ali i ponosnu majku malene Šarlot.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Madalina Genea