Pevačica i glumica Dženifer Lopez i sportista Aleks Rodrigez proveli su zajedno četiri godine, a od toga su dve bili vereni. Da se nije dogodila pandemija virusa korona, oni bi već godinu dana bili u braku, a američki paparaci pratili su iz dana u dan ovaj par na svakom koraku, gde god boravili, pa je svet imao priliku da se divi njihovoj sreći.

I, zaista, Dženifer dugo nije izgledala tako zadovoljno i ispunjeno kao kada bi smo je videli s Rodrigezom, a njena i njegova deca iz ranijih brakova izvanredno su se slagala, pa su delovali kao velika i srećna porodica.

Ako pitate one koji su upućeni u njihov život, sve je bila gluma - makar s jedne strane. Navodno je bivši igrač bejzbola iskorišćavao latino zvezdu da bi bio u centru poažnje svetskih medija i ponašao se prema njoj drastično drugačije kad bi okrenuli leđa paparacima.

dzenifer lopez, aleks rodrigez
Shutterstock 

Kako piše magazin OK!, izvor blizak Aleksu Rodrigezu ispričao je da veza čuvenog para nije bila bajkovita.

- Vreme koje su proveli zajedno nije bilo ni nalik bajci koju su predstavljali svetu. Aleks je bio zaljubljeniji u ideju o njih dvoje kao paru nego što ga je zanimala sama veza, ističe neimenovani izvor.

Navodno je Dženifer Lopez je vremenom uvidela da njegova osećanja nisu snažna koliko je mislila.

- Kad su kamere bile uključene, Aleks je bio partner koji je obožavao Džen. Ali kada su bili sami nije se ponašao kao ta osoba, kaže drugi izvor.

dzenifer lopez
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Iskra je bledela jer je delovalo kao da je Aleks zainteresovan više za šoubiznis nego za romantičnu stranu njihove veze.

Džej Lo i Aleks Rodrigez u aprilu su izdali zvanično saopštenje o raskidu svoje veridbe, a Lopezova je ubrzo viđena u društvu Bena Afleka, 17 godina nakon njihovog rastanka. Više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

Shutterstock, Instagram Dženifer Lopez