Nakon završene Evrovizije naše devojke iz benda "Hurricane" završile su na 15. mestu. Kako to obično biva, komentari su se samo ređali, a internet zajednica je očekivano, bila podeljena u dva tabora.

Sa jedne strane su oni koji smatraju da je pesma nepravedno "zakinuta", a sa druge su oni koji smatraju da "Uraganke" ništa novo nisu donele, te da je sve to moralo da izgleda daleko bolje.

Najpre su na udaru bili njihovi kostimi, ali nakon prolaska u finale kritike su utihnule. Međutim, nakon poražavajućeg rezultata, uprkos sjajnom nastupu devojaka, oglasile su se i brojne slavne ličnosti, a neke nisu imale ni malo lepe reči povodom celog nastupa.

Podsetimo, jedna od njih, Jelena Karleuša, oštro je iskritikovala celokupnu organizaciju, kao i nastup, smatrajući da je sve to moglo da izgleda mnogo bolje i "svetski". Ali, šta ako je zapravo sam nastup i trebalo da izgleda drugačije?

hurricane na evroviziji
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Naime, konačno su se na Youtubu pojavili "rezervni" snimci svih delegacija, koji su snimljeni u slučaju da neka zemlja iz nekog razloga ne može da se pojavi na velikoj bini Evrovizije.

Na ovaj korak su se organizatori odlučili zbog pandemije korona virusa i neizvesnosti koja već dugo vlada u svetu, a među snimcima našao se i onaj od naših devojaka.

One su se, na iznenađenje mnogih, odlučile na potpuno drugačiji nastup u samom takmičenju, pa su tako promenile frizure, koreografije, rekvizite koje su koristile tokom nastupa i mnogo što šta drugo, o čemu se naširoko priča na društvenim mrežama.

hurricane nastup
Profimedia 

Zapravo su mnogi mišljenja da bi rezultat bio daleko bolji da su se držale ove verzije, a ne samo đuskanja sa efektima na velikom ekranu iza njih.

Kako je prvobitno izgledao nastup Ksenije, Sanje i Ivane pogledajte u nastavku, na 29. minutu i glasajte koji vam se više dopada.