Danas 36-ogodišnja pevačica Avril Lavinj prošetala je sunčanim i toplim Malibuom u golišavom izdanju.

Široke crne pantalone i kratki, beli topić ispod kojeg nije nosila grudnjak, bili su njen odabir, ali čini se kako pevačicu nije uzrujavala činjenica da su baš svi vdjeli njene bradavice.

A upravo su te fotografije potstakle glasine kako se podvrgla operaciji povećanja grudi, jer njen dekolte i bez donjeg veša izgleda puno raskošnije nego nekad. Da budemo precizniji, poslednjih godina se nekoliko puta pričalo o tome, ali glasine bi brzo stale.

avril lavinj operisala grudi
Wagner AZ / iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta, s nekadašnjom "rock princezom" nije bio njen dečko, muzičar Mod San koji je prethodno bio u vezi s glumicom Belom Torn i pevačicom Demi Lovato.

S Belom je često dovodio druge žene u vezu, što je ona odobravala, a s Demi je imao kratku avanturu nakon njenog raskida veridbe. Avril je vezu potvrdila na Dan zaljubljenih, a upoznali su se dok su radili na njegovom albumu "Internet Killed the Rockstar".

avril lavinj i mod san
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Avril iza sebe ima dva propala braka s muzičarima. S Derekom Vimblijem iz grupe Sum 41 bila je od 2006. do 2010. godine, dok je brak s pevačem Nickelbacka Čadom Kregerom trajao samo dve godine, od 2013. do 2015. godine.

Podsetimo, neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima, da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa koja veoma liči na nju.

Avril se dugo nije oglašavala povodom ovakvih navoda, ali je 2019. godine konačno rekla par reči o čitavoj drami.

avril lavinj operisala grudi
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Pevačica je nedavno javno objavila da je bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju. Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti.

avril lavinja i mod san
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia