Kako je to upravo potvrdio HBO, Kris Not ipak će se vratiti u seriju kao Mr. Big ili kako su kod nas preveli nadimak njegoog lika - Zverka.

Iako su prve informacije bile oprečne i više u korist onih koji su govorile da danas 66-godišnji Not neće učestvovati u novoj sezoni "Seksa i grada", nastavak priče koji će nositi naziv "And Just Like That...".

To naravno ne znači i da je to neizvedivo, jer ako se može bez Samante (Kim Catral), koja je bila jedna od četiri slavne prijateljice, onda bi se moglo i bez Zverke.

Ipak kako stvari stoje neće morati, tako da će producenti ovog leta krenuti u snimanje deset polusatnih epizoda zajedno s Krisom. Ugovor je već potpisan, a producenti oduševljeni.

kris not u novim epizodana seks i grada
Shutterstock 

"Presrećan sam jer će Not učestvovati u snimanju novih epizoda serije. Kako bismo uopše mogli da napravimo novo poglavlje 'Seksa i grada' bez Zverke?", izjavio je producent Majkl Patrik King.

Kako su nagovorili Krisa, što prema svemu sudeći evidentno nije bilo lako s obzirom na to da snimanje u Njujorku samo što nije počelo, nije poznato, baš kao i da li će se Not pojaviti u svim epizodama.

seks i grad nastavak snimanja
Profimedia 

Ipak, ono što je poznato još otprilike kada je krajem prošle godine potvrđeno da će biti novih epizoda "Seksa i grada" jeste da priča prati sada 50-godišnje prijateljice Keri (Sara Džesika Parker), Mirande (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis), i prikazuje kako njihovo prijateljstvo, životi i ljubavne veze izgledaju danas.