Slavni "Prijatelji" okupili su se nakon punih 17 godina za jednu specijalnu epizodu koju obožavatelji željno iščekuju. Ipak, najveću pažnju je ukrao 51-ogodišnji Čendler, odnosno Metju Peri, koji nije izgledao baš najbolje.

Nerazgovetno je pričao i često zurio u prazno pa su komentari ispod videa najviše upućeni upravo njemu.

"Već plačem. Volela bih da možemo Perija da učinimo srećnim kao što on čini nas", "Metju je heroj što se uopše pojavio", "I dalje ima šanse za dobar oporavak", "Boli me što vidim Perija ovakvog", "Da su bar ljudi dragi prema čoveku koji se bori s zavisnošću više od 20 godina", pisali su obožavatelji u komentarima.

metju peri
printscreen/youtube 

Ipak, nije ponovo posrnuo zbog alkohola, droge i lekova protiv bolova, već je navodno tada imao složen zahvat na zubima zbog kog se tako čudno ponašao, tvrde upućeni izvori.

Ipak,ne smemo da zaboravimo ni preostalu dvojicu musketara, Meta LeBlanka i Dejvida Švimera koji su se takođe poprilično promenili od dana najveće slave.

Džoi Tribijani, odnosno Met, danas im 53 godine, sedu kosu i poveći stomak, što je potpuna suprotnost liku koji ga je proslavio.

dejvid švimer operacije
Youtube 

Dejvid Švimer je najstariji među njima i danas ima 54 godine i čini se da je najmanje eksponiran "Prijatelj".

Poznat je i po vezi s nekad popularnom pevačicom Natalijom Imbrugliom u kasnim devedesetima, a iza sebe ima propali brak s britanskom umetnicom Zoe Bukman. Puno se pričalo i o plastičnim operacijama na njegovom licu.

dejvid švimer operacije
Youtube 

Zatezanje lica i operacija nosa ono su što se veže uz Rosa Gelera, ali on ih do danas nije priznao. Takođe, dugo se šuškalo kako je njegova koleginica Dženifer Aniston imala tajnu aferu s njim na početku veze s Bredom Pitom.

Prema tvrdnjama izvora koji je uključen u produkciju posebne jednosatne epizode "Prijatelja" Dženifer je od 1994. do 1998., pre nego što je počela vezu s Bredom, bila u vezi s Dejvidom.

"Praktično su živeli zajedno, ali su uspeli to da sakriju od ekipe na setu. Bojali su se da bi njihova veza mogla da utiče na njihove uloge", rekao je izvor tvrdeći kako mu je to priznao Dejvid na jednoj zabavi.

dejvid švimer i dženifer aniston
printscreen/youtube 

Kad je Kortni Koks saznala za to, navodno je bila jako ljuta i povređena što je Dženifer to krila, jer su godinama bliske prijateljice. Navodno je Dženifer Dejvidu slomila srce kad je započela vezu s Bredom.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Youtube, Shutterstock Dejvid Švimer nekad i sad