Dženifer Lopez i Ben Aflek šokirali su obožavatelje i svetsku javnost obnavljanjem svoje velike ljubavi nakon punih 17 godina i nakon što je ona raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, a paparaci prate svaki njihov korak.

Tako im nije promakao njihov boravak u luksuznoj vili u Majamiju, koju su neki već prozvali ljubavnim gnezdom 51-godišnje pevačice i 48-godišnjeg glumca, a oboje su snimljeni kako uživaju na jednoj od terasa vile koju je prema TMZ-a prošlog meseca kupio dizajner nakita Paul Moreli. 

Prema pisanju stranih medija kuća je vredna 18 miliona dolara, a važi kao zapanjujuće arhitektonsko zdanje s pogledom na more.

kuća dženifr lopez
Julian Johnston Team at The Corcoran Group / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sagradila ju je fabrika MV Group USA i nameštena je isključivo dizajnerskim nameštajem i detaljima. Ima prostrani spoljni deo s bazenom, đakuzijem, spa zonom, pristaništem i liftom za brod i pruža visoku privatnost.

Renovirana je 2015. godine, ima 11 spavaćih soba i 12 kupatila, garaže s tri parking mesta, teretanom i radnim prostorom piše Daily Mail.

kuća dženifer lopez
Julian Johnston Team at The Corcoran Group / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par je u iznajmljenoj kući snimljen početkom nedelje, Ben dok je uživao u zalasku sunca i u trenutku kada nije mogao da skine pogled s Dženifer koja je na terasi pravila zavodljive selfije.

Aflek je nedavno stigao u Majami kako bi proveo što više vremena sa Lopezovom nakon što su ponovo obnovili svoju ljubav posle 17 godina.

dženifr lopez u majamiju
VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine. Bivši verenici trebali su pred oltar da stanu u septembru 2003. godine, ali sve su otkazali gotovo u poslednji tren, a vezu su definitivno raskinuli u januaru 2004. godine.

kuća dženifer lopez
Julian Johnston Team at The Corcoran Group / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svojoj ljubavi odlučili su očito da daju drugu priliku i to nakon što je Dženifer raskinula veridbu s Rodrigezom, a Ben romansu s koleginicom Anom de Armas koju je 2019. godine upoznao na snimanju trilera "Deep Water".

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek