U krugu poznatih i slavnih sve su glasnija šuškanja kako su reper Kanje Vest i supermodel Irina Šajk novi par.

Preciznije, nisu možda par, ali se tu defintivno nešto događa, tvrdi Instagram stranica za tračeve o poznatima DeuxMoi.

Zgodna 35-ogodišnjakinja poznaje osam godina strijeg muzičara više od deset godina. Upoznali su se 2010. radeći na njegovom spotu "Power" u kom je Irina glumila anđela, a dve godine kasnije nosila je njegovu reviju na Nedelji mode u Parizu.

Poslednja moguća pozivnica je DMX majica koju je Irina nosila u martu, a radi se o Vestovoj saradnji s poznatim brendom Balenciaga.

irina šajk
Shutterstock Međutim, samo nekoliko dana nakon što je Page Six preneo tu informaciju, izvor za People rekao je da je manekenka uznemirena što kruže takve „laži“.

Kanje je okončao sedmogodišnji brak s Kim Kardašijan s kojom ima četvero dece, pa mnogi to vide kao razlog zašto je tek sad zaiskrilo među navodnim parom, ako su glasine istinite.

Kanje je bio i dugogodišnji prijatelj s Kim, iako je naknadno priznao kako ju je čitavo vreme čekao jer je zapravo bio zaljubljen u nju. 

Navodno je bivšu devojku Amber Rouz prevario s Kim, a par je postao služben 2012. godine.

kim kardašija i kanje vest
Shutterstock 

Venčali su se 2014. godine u susednoj Firenci, a navodno je Kim bila ta koja je pre nekoliko meseci predala papire za razvod, jer više nije mogla da izlazi na kraj s ekscentričnim suprugom koji pati od bipolarnog poremećaja.

Bivši par navodno razgovara samo kada su u pitanju deca, a šuška se kako razni muškarci pokušavaju da dođu do nje preko zajedničkih prijatelja.

kim kardašijan
Shutterstock 

"Kim još uvek nije spremna da krene dalje i da izlazi na sastanke. Skrhana je činjenicom da se ponovno razvela, ali svakako je na puno boljem mestu nego što je bila pre godinu dana.

Uvek je htela muža i decu, ali svesna je da je ovako najbolje. Uvek će voleti Kanjea", rekao je nepoznati izvor blizak porodici Kardašijan.

Irina je bila u dugogodišnjoj vezi s fudbalerom Kristianom Ronaldom, a iz četvorogodišnje veze s glumcem Bedlijem Kuperom ima ćerku Leu De Senu.

irina šajk
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia