Srpske predstavnice na Evroviziji narednih šest dana puniće baterije za koncerte koji slede, a kako saznajemo, pozivi za nastupe i gostovanja stižu im sa svih strana.

Tokom leta skoro da neće biti dana kada će moći da odahnu jer se oko njih digla velika prašina.

Članice grupe “Hurricane” Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić doputovale su iz Roterdama, a nakon odmora od nekoliko dana, predstoji im izazovna koncertna turneja.

Naše devojke su atraktivnim izgledom, nastupom i pesmom oduševile Evropu, pa nije ni čudo što se ne zna broj ponudama koje su dobile za nastupe.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel 

- Planirano je da Sanja, Ivana i Ksenija od ponedeljka krenu sa koncertnom turnejom, pozivi stižu sa svih strana, bukvalno se grabe za njih! Dok su boravile u Roterdamu prve ponude su stigle, a sada se samo nižu.

Devojke su oduševljene svom podrškom koju su im ceo Balkan i dijaspora pružili, jedva čekaju da se ova avantura koju su sa Evrovizijom započele i nastavi - otkriva izvor i dodaje:

hurricane
Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Ipak, boravak u Holandiji za njih nije bio lak, probe su bile po ceo dan i puno se radilo, koreografija im je bila zahtevna i malo su spavale. Zbog toga će jednu sedmicu pauzirati, ali samo kada su nastupi u pitanju jer će i ovih dana morati da budu aktivne u pregovorima.

Odmah će biti ubačene u mašinu i nakon teškog zadatka koji su imale u Roterdamu predstoji im još jedan izazovan period! Sudeći po entuzijazmu i ljubavi prema muzici koje poseduju, neće im teško pasti.

Naše devojke su na Evroviziji osvojile 15. mesto, iako su po broju pregleda bile prve, a po samom povratku u Srbiju nisu skrivale dobro raspoloženje, piše Blic.

- Srbija, Srbija, mi smo pobedili što se nas tiče. Nismo svesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobedile - poručile su.

hurricane
Profimedia 

Sanja Vučić otkrila je da je navijala za Italiju koja je i odnela prvo mesto, a Ksenija je objasnila da su se svi družili pod maskama:

- Žiri nam nije bio naklonjen, ali smo po glasovima publike bile na devetom mestu. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali.

hurricane
Sander KONING / AFP / Profimedia 

O pobednicima, grupi “Maneskin” i njihovom frontmenu Damijanu Dejvidu mediji danima bruje, a društvene mreže su se usijale zbog navoda da je pevač pred kamerama konzumirao opijate.

Sporan snimak kruži internetom, a Italijani su svog predstavnika branili i poručili da ne “šmrče kokain” već sklanja staklo sa stola, dok su zvaničnici "Evrovizije" demantovali ove pretpostavke.