Razdor između članova kraljevske porodice je i dalje na samom vrhuncu. Iako se verovalo da će se nakon smrti princa Filipa situacija barem malo smiriti, tenzije su sve jače.

Nakon intervjua koji su Hari i supruga Megan Markl dali voditeljki Opri Vinfri, usledio je novi šok.

S istom voditeljkom, princ je sada pokrenuo serijal 'The Me You Can't See'. U istom se dotakao mračnih dana koje je živela Megan, a osvrnuo se i na svog oca, princa Čarlsa što je duboko uznemirilo kraljevsku porodicu.

Komentar princa Harija o roditeljstvu njegovog oca, princa Čarlsa i sugestija da njegov otac nije znao ništa bolje zbog toga kako je odgajan, i kako je on živeo, zabrinuli su kraljicu.

kraljevska porodica
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako je za Daily Mail istakao izvor blizak porodici, prinčeva baka je sve to shvatila vrlo lično i jako je uznemirena Harijevim rečima.

"Čarls će sigurno reagovati. Ako Hari napadne kraljicu, moglo bi da bude svašta. Čarls bi tako mogao da napravi apsolutno sve što bi Harija ostavilo na ulici", ispričao je izvor, ističući koliko je Čarls ljut i razočaran.

Reči o kojima svet ponovno bruji su one kada Hari ističe da nije fer što su Vilijam i on patili samo zato što je i Čarls patio u mlađim danima.

princ čarls
i-Images / Eyevine / Profimedia 

"Rekao nam je jednom prilikom: 'Tako je bilo meni, i tako će biti i vama". Ja jednostavno to ne želim da prihvatim. Iako mi je trebalo dugo da to shvatim, vreme je za promene", rekao je Hari voditeljki.

I ovaj put princ Hari podelio je one najintimnije trenutke o kojima je Megan progovorila u najiščekivanijem intervjuu koji je uzdrmao britansku krunu.

Naime, američkoj voditeljskoj kraljici i kućnoj prijateljici Opri Vinfri, Megan je priznala kako je u jednom trenutku zbog lošeg psihičkog stanja razmišljala o samoubistvu.

megan markl
Youtube 

Jedini razlog zbog kojeg Megan nije sebi oduzela život, prema njegovim rečima, upravo je ljubav prema njemu. U tom trenutku znala je kako ne može dozvoliti da Hari ostane bez još jedne žene u svom životu.

Podsećamo, koliko je pritisak medija i javnosti kao i izostanak podrške "Firme" delovao na psihičko zdravlje Megan Markl, pre nekoliko meseci potvrdila je i sama 39-godišnjakinja.