Arnold Švarceneger kog publika najviše pamti po filmovima "Terminator" može da se pohvali sa petoro dece. Sa suprugom Marijom dobio je Patrika (27), Kristofera (23) i ćerke Ketrin (31) i Kristinu (29), dok je nakon afere sa Mildred Baena koja je bila dadilja njegovoj deci, dobio sina Džozefa (23) koji se zapravo rodio samo nekoliko dana pre Kristofera.

Zbog skandala, Arnold se razveo od svoje supruge 2017. godine nakon 25 godina braka. Međutim, mladi Džozef izrastao je u sliku i priliku svog oca, a kako mnogi tvrde on najviše podseća likom na Arnolda. Njih dvojica su u odličnim odnosima iako ne nosi njegovo prezime, a neretko i treniraju zajedno s obzirom da dele istu ljubav prema body buildingu i glumi.

Nedavno se 23-godišnji Džozef pohvalio fotografijom sa snimanja filma "Bully High", a tada su mnogi u komentarima ponovo pisali da je preslikan otac.

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

"Ideš stopama svog oca", "Koliko liči na tatu", "Izgleda kao da Arnold stoji tamo", komentarisali su njegovi pratioci. On se nedavno pohvalio na Instagramu i da je postao agent za nekretnine i pokazao koliko je svestran.

dzozef baena
printscreen/instagram 

Pored Džozefa, glumom se bavi i Patrik i to već 10 godina, ali je tek u poslednje vreme dobijao neke zapaženije kao što je ona u filmu "Ponoćno sunce". U vezi je sa manekenkom Ebi Čempion (24) više od četiri godine, a nedavno se na Instagramu pohvalio svojim isklesanim torzom.

patrik svarceneger
Profimedia, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok Patrik i Džozef dele očevu strast prema glumi i ne smeta im pažnja javnosti, Kristofer je potpuno drugačiji. Nema profil na društvenim mrežama i ne pojavljuje se sa članovima porodice na crvenom tepihu.

Dugo vodi i borbu s viškom kilograma što je mu sigurno teško palo uz braću, sestre i roditelje koji imaju savršene proporcije i vole svetla reflektora.

Strani mediji su prošle godine pisali da je Kristofer smršao, a izvor je otkrio da je to rezultat toga što se posvetio vežbanju i zdravoj ishrani nakon diplomiranja.

Kada su u pitanju Arnijeve ćerke, Ketrin je spisateljica koja je od 2018. godineu braku sa slavnim glumcem Krisom Pratom sa kojim je dobila i dete.

Kristina, mlađa ćerka, takođe je u svetu filma ali kao producentkinja. U prvencu, dokumentarnom filmu "Take your pills" otvoreno je pričala o svom problemu sa poremećajem hiperaktivnosti sa kojim se borila još kao dete, nakon čega je dobila tablete koje su kod nje stvorila zavisnost.

kristina svarceneger
POL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Još Baeninih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera