Pripremite pogodno osvetljenje

Na samom početku, obezbedite da je prostor dovoljno mračan. Zavisno od atmosfere koju želite da postignete, razmislite o upotrebi dimable svetala ili čak LED traka koje možete prilagoditi. Prigušeno svetlo često može doprineti boljem iskustvu gledanja filmova.

Pozovite ekipu

Uživanje u filmu je još bolje kada ga delite s dragim ljudima zbog čega već sadad možete da odlučite koga ćete pozvati od prijatelja ili porodice. Organizujte tematski filmski maraton ili jednostavno uživajte u razgovoru o omiljenim filmovima, a onda – uživancija u dinamičnim scenama i kadrovima.

Odaberite udobno mesto za sedenje

Mesto odakle ćete pratiti zanimljive i uzbudljive priče mora biti udobno i vama prijatno. Pripremite sebi i ljudima sa kojima ćete uživati u filmskom maratonu udobna mesta, jastučiće i u potpunosti se prepustite atmosferi.

SRB-Nac-TVBackToSchoolPromo-18Y-KV-H-open-file1.jpg
Promo 

Pripremite grickalice

Dobroj atmosferi i bioskopskom iskustvu u velikoj meri mogu doprineti hrana i piće. Zajedno sa svojim prijateljima, odaberite šta najviše volite da grickate, donesite odluku o filmu koji ćete gledati i prepustite se bioskopskom iskustvu koje će nadmašiti sva ostala.

Ključan korak

Sada, kada ste pripremili svoj prostor, došlo je vreme da uživate u savršenim filmovima i serijama. Uz Q60D QLED 4K Smart TV svaki detalj će biti oživljen, a vi ćete se osećati kao deo filma. Sa 65" ekranom i 4K rezolucijom, slike su oštre i vibrantne, dok Quantum HDR i AI Upscale tehnologije omogućavaju da čak i manje kvalitetni sadržaji izgledaju fenomenalno.
Bilo da se radi o novim blockbuster filmovima, uzbudljivim serijama ili klasicima, svaki sadržaj je prikazan u najboljoj verziji. Motion Xcelerator obezbeđuje da svaki pokret bude glatko prikazan, dok OTS Lite tehnologija pružaja zvuk koji prati akciju na ekranu, stvarajući nezaboravno iskustvo.

Ovaj TV je savršen za kreiranje kućnog bioskopa jer kombinuje naprednu tehnologiju sa jednostavnim korišćenjem. Sa Samsung Tizen OS, lako možete pristupiti raznim streaming platformama, besplatnim TV kanalima i igrama u oblaku, omogućavajući vam da istražujete najnovije hitove i klasike iz različitih žanrova.

Njegov AirSlim dizajn sa bezokvirnim izgledom čini ga savršenim dodatkom svake prostorije, dok njegova visoka energetska efikasnost omogućava dugotrajno uživanje bez brige o potrošnji.

Samsung QLED Q60D.PNG
Promo 

Sa Q60D televizorom, vaša soba postaje pravi bioskop, omogućavajući vam da uživate u filmskoj magiji u svom domu!

Koju veličinu ekrana vi birate?

Izbor novog TV-a može da bude veoma težak kada znaš da je svaki model priča za sebe. Ipak, onda kada dodamo poklon uz svaku kupovinu, izbor postaje još teži. Zato te sada stavljamo na slatke muke, jer dobijaš više poklona uz veći TV. Ukoliko se odlučiš za TV 55" ili manji, na poklon dobijaš Galaxy Fit3, a uz TV od 65" do 77" dobijaš Galaxy Fit3 i dodatan poklon Galaxy Buds FE. Izaberi TV uređaj od 83" i više i dobijaš čak 3 poklona: Galaxy Fit3 + Galaxy Buds FE + Galaxy A55 5G. Promocija traje do 01.12.2024. ili do isteka zaliha poklona, a više o njoj možete pronaći na sledećem linku: https://www.samsung.com/rs/offer/bigger-screen-bigger-gifts/.

Više informacija ovom uređaju nalazi se na: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/q60d-65-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe65q60dauxxh/#benefit