Ovi pametni telefoni nisu samo tehnološki vrhunac, već i primer kako inovacije mogu unaprediti svakodnevni život korisnika i postati važan modni detalj. Odluka da izaberete jedan od ova dva modela može biti izazovna jer svaki od njih donosi jedinstvene prednosti koje zadovoljavaju različite potrebe i stilove...

Veliki ekran za velike ideje

Ako tražite telefon koji pruža impresivno iskustvo na velikom ekranu, Galaxy Z Fold6 je pravi izbor. Kada je otvoren, ovaj uređaj otkriva ogroman 7,6-inčni ekran koji omogućava korisnicima da se upuste u raznovrsne aktivnosti sa velikim prostorom i preciznošću. Ovaj ekran je idealan za multitasking, bilo da pišete beleške pomoću S Pen olovke, uređujete dokumente ili se prepuštate video igrama.

Galaxy Fold6 Watch Ultra_Online.jpg
Promo 

Dizajn Galaxy Z Fold6 je pažljivo osmišljen da bude elegantan i sofisticiran. S tankim i simetričnim linijama, savršeno se uklapa u svačiji stil. Bilo da ga nosite u elegantnoj torbi ili u džepu sakoa, Galaxy Z Fold6 će dodati notu luksuza svakodnevici. Takođe, mogućnost prilagođavanja ekrana u različitim režimima može ti pomoći da kreiraš različite stilove prema potrebi – od poslovnih sastanaka do večernjih izleta.

Galaxy Fold6 Acc_Online.jpg
Promo 

Nova funkcija Note Assist u sklopu aplikacije Samsung Notes omogućava jednostavno prevođenje, sažimanje i automatsko formatiranje beležaka, dok opcija Sketch to Image omogućava stvaranje umetničkih dela direktno na ekranu. Snaga Snapdragon® 8 Gen 3 procesora i poboljšani sistem hlađenja osiguravaju besprekornu radnu efikasnost, čak i tokom intenzivnih aktivnosti.

Galaxy Flip6_1_Online.jpg
Promo 

Kompaktnost i stil u savršenom pakovanju

Galaxy Z Flip6 donosi kompaktnost i stil u savršenom pakovanju. Sa svojim 3,4-inčnim FlexWindow ekranom, ovaj telefon je kao modni dodatak koji ne samo da je funkcionalan, već i izuzetno moderan. Dostupan u različitim bojama i sa elegantnim završnim obradama, Galaxy Z Flip6 predstavlja značajni modni dodatak koji može upotpuniti svaki outfit, bilo da se radi o večernjem izlasku ili opuštenom dnevnom druženju. Kada se preklopi, ovaj model se može lako staviti u bilo koju torbu ili džep, dok u isto vreme pruža mogućnost brzog pristupa obaveštenjima i aplikacijama bez potrebe za rasklapanjem.

Samsung Galaxy Z Fold6 ili Galaxy Z Flip6?

Izbor između Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 zavisi od vaših potreba i preferencija. Galaxy Z Fold6 nudi sveobuhvatan doživljaj velikog ekrana, idealan za profesionalce i kreativce koji traže maksimalnu produktivnost i fleksibilnost. S druge strane, Galaxy Z Flip6 pruža kompaktnost i stil sa naprednim mogućnostima kamere, savršeno za korisnike koji cene praktičnost i estetski dizajn. Bez obzira na vaš izbor, Samsung nastavlja da pomera granice mobilne tehnologije, pružajući uređaje koji ne samo da zadovoljavaju, već i nadmašuju očekivanja korisnika širom sveta. 

Galaxy Flip6_3_Online.jpg
Promo 

Novi nivo AI

Novi Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 ne samo da su tehnološki napredni, već i u velikoj meri koriste Galaxy AI za unapređenje korisničkog iskustva. Ovi uređaji donose unapređene funkcionalnosti i inovacije koje omogućavaju korisnicima da maksimalno iskoriste prednosti veštačke inteligencije.

Galaxy Flip6_2_Online.jpg
Promo 

Sigurnost i održivost

Oba uređaja osigurana su Samsung Knox, višeslojnom sigurnosnom platformom koja štiti podatke korisnika od potencijalnih pretnji. Takođe, Samsung je posvećen održivosti, koristeći reciklirane materijale i pružajući dugovečnost uređaja kroz sedam generacija nadogradnji operativnog sistema i sedam godina sigurnosnih nadogradnji.

Bilo da se odlučiš za Galaxy Z Fold6 ili Galaxy Z Flip6, Samsung nudi uređaje koji ne samo da zadovoljavaju tehnološke standarde, već i postaju neizostavan deo tvoje modne priče. Ovi uređaji su dizajnirani da unaprede vašu svakodnevicu i pruže ti jedinstven spoj stila i funkcionalnosti. Izaberite onaj koji će najbolje odražavati vaš karakter i prepusti se uživanju u inovacijama koje Samsung donosi.

Više informacija o ovim odelima možete pronaći na sledećim linkovima

Samsung Galaxy Z Fold6: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold6/

Samsung Galaxy Z Flip6: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip6/