Upravo u večernjim trenucima, kada se temperatura spusti i napolju postane, ništa nije bolje od opuštanja u toplini doma i uživanja u dobroj filmskoj zabavi. Samsung The Freestyle 2nd Gen projektor je idealan pratilac za takve trenutke, pružajući vrhunski kvalitet slike i zvuka za nezaboravno iskustvo kućnog bioskopa. Zakažite datum, okupite društvo, vreme je za privatnu projekciju filmskih hitova koje volite!

Projekcija bez granica na svakoj površini

Zahvaljujući kompaktnom svestranom dizajnu, Samsung The Freestyle 2nd Gen omogućava jednostavno prikazivanje sadržaja na bilo kojoj površini, bez obzira na to da li se radi o zidu prostorija unutar doma ili o spoljnom zidu.

Zahvaljujući kompaktnom svestranom dizajnu, Samsung The Freestyle 2nd Gen omogućava jednostavno prikazivanje sadržaja na bilo kojoj površini
Promo 

Dovoljno je da postavite The Freestyle projektor na stalak i reprodukujete omiljeni sadržaj na različite površine i to jednostavnim podešavanjem ugla. Potrebno je samo da odaberete omiljeni filmski ili serijski naslov i da se prepustite pravom bioskopskom iskustvu u toplini sopstvenog doma, a sve to uz društvo, omiljene napitke i izobilje grickalica. Naravno, ne morate da brinete ni o kvalitetu slike jer uređaj automatski optimizuje ekran i sliku i ispravlja iskrivljenu projekciju u zavisnosti od površine i sadržaja koji se prikazuje.

Potpuno uživanje u premium zvuku

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, Samsung The Freestyle 2nd Gen možete iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Moćan ugrađeni zvučnik The Freestyle projektora emituje bogat zvuk u 360 stepeni za kvalitetan zvuk svuda oko vas. Osim što pruža brojne mogućnosti koje garantuju zabavu u svakom trenutku, projektorom se veoma lako upravlja zahvaljujući SolarCell daljinskom upravljaču koji, na osnovu solarne ćelije na svojoj zadnjoj strani, baterije puni putem apsorbovanja sunčeve svetlosti i unutrašnjeg osvetljenja. Sada više ne morate da koristite jednokratne baterije, na raspolaganju su vam eco – friendly rešenja koja svi priželjkujemo.

Samsung The Freestyle 2nd Gen možete iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik
Promo 

Sinergija The Freestyle-a i Smart TV-a

Odlična opcija projektora je i ta što pruža mogućnost uživanja u funkcijama Samsung Smart TV-a. Smart TV preko sertifikovanih OTT aplikacija i sopstvenih Samsung servisa donosi čitav svet sadržaja. Takođe, putem mobilne veze i SmartThings aplikacije jednostavno može da reprodukuje sadržaj sa mobilnog telefona na The Freestyle 2nd Gen. Uz to, pomoću nove Tap View funkcije potrebno je samo da se pametnim telefonom dodirne The Freestyle 2nd Gen i sadržaj će se lako preslikati na ekran. Funkcionalnost može biti njegovo drugo ime, zar ne?

rs-feature-the-freestyle-538113121.jpg
Promo 

Ambijent baš po vašem ukusu

Ovaj Samsung uređaj pruža mogućnost personalizacije ambijentalnog načina rada prema vašim željama. Zahvaljujući ovoj funkciji, koja će oduševiti sve zaljubljenike u modernu tehnologiju, projektor omogućava širok spektar opcija za osvetljenje, prizme, scene ili projekcije, uključujući i prikaz zajedničkih fotografija koje će oduševiti celo društvo i zahvaljujući kojima ćete se svi zajedno prisetiti dragih uspomena.

Ovaj Samsung uređaj pruža mogućnost personalizacije ambijentalnog načina rada
Promo 

Dakle, ako ste društveni tip, volite velika okupljanja i baš ovog vikenda želite svojim najbližim prijateljima da priuštite iskustvo kućnog bioskopa u vašoj dnevnoj sobi, Samsung The Freestyle 2nd Gen je idealan uređaj koji će vam pomoći da to i ostvarite. Izaberite film, udobno se smestite, a ovaj projektor je zadužen za atmosferu koju ćete pamtiti.

Više informacija o samom uređaju pronađite na sledećem linku: https://www.samsung.com/rs/projectors/the-freestyle/lff3c-the-freestyle-2nd-gen-sp-lff3claxxxh/#specs.