Bibi Reksa je još jednom pokazala da sa njom nema šale. Poznata kao osoba oštrog jezika, ovog puta se okomila na sve one koji su imali nešto negativno da kažu na račun njene nove pesme sa Dodžom Ket.
Iako pesma ima 49 miliona pregleda, kada je uporedimo sa nekim drugim hitovima poput "Say My name" sa 792 miliona, ili, primera radi, "Meant to be" sa 974, "In the name of love" sa 615 miliona pregleda, jasno je zašto mnogi njeni pratioci smatraju da albanska pevačica ovog puta nije ubola hit

Naime, jedan od njenih pratilaca je Reksi na Tviteru napisao "Ova pesma ti je promašaj", na šta pevačica nije ostala dužna. Potvrdila je tu informaciju ali i dodala: "Da, pesma je promašaj, ali ja sam i dalje bogata i voljena paćenici". 

- Besposleni internet trolovi, nemam vremena za vaša sr**a - besno je dodala u jednom od tvitova. 

Nakon toga, usledili su i drugi negativni komentari zbog njenog odgovora, koji je bio oštriji nego što bi trebalo, kako su mnogi smatrali, zbog čega su Bibi Reksu optužili da je sujetna. Međutim, pevačica je na to odgovorila da "jedva čeka da se pojave "mikroblogeri" sa svojim neposećenim sajtovima i blogovima, te da puste svoje "rogove" na nju", ali i da je "spremna da im uništi živote, samo ako još jednom neko ko je manje uspešan od nje krene da joj drži predavanja o karijeri". 

Mlada albanska evačica je u toku dana obrisala sporne tvitove, ali su brojni svetski mediji preneli skrinšotove njenih online aktivnosti. Cela polemika vodila se oko pesme "Baby, I'm Jealous", ali se za sada Dodža Ket nije oglašavala po pitanju kritika. 

Mimo Tvitera, Bibi Reksa kojoj je pravo ime Bleta, što znači pčela, uživa u ljubavi sa režiserom Keianom Safiariem. Odrasla je u Bruklinu, a roditelji su joj Albanci poreklom iz Makedonije.