Slavni muzičar Lajonel Riči (71) već nekoliko godina je u ljubavi sa mladom Lisom Parigi (30), a medijima se spekuliše da je par zajedno još od 2014. godine, kada je ona imala samo 23 godine.

Njihova romansa je tek nedavno postala zanimljiva široj javnosti, kada su Tviterom počele da kruže zajedničke fotografije pevača i atraktivne Lise.

Lajonel Riči
Profimedia 

 Mnogi su ostali zatečeni činjenicom da je razlika između njih gotovo četiri decenije, kao i to da je ova lepotica mlađa od ćerke legendarnog pevača Nikol koja ima 39 godina. Bilo je i puno komentara o tome kako se čuveni 71-godišnjak dosta dobro drži, te da izgleda prilično mladoliko za svoje godine i da Lisa zapravo ide uz njega.

- On ima 71, ona 30, ljubav pobeđuje - glasi komentar jednog obožavatelja koji je prikupio najviše lajkova.

Sa druge strane bilo je i onih koji su komentarisali kako se Lisa nije ni rodila kada je Riči nizao neke od najvećih hitova.

Lepa 30-godišnjakinja,poreklom je iz Švajcarske, ali već dugo živi i radi u Los Anđelesu.

Ona se bavila manekenstvom, a radila je i u jednoj korporaciji, no sada se okrenula preduzetništvu, te je osnovala brend "The Estate Collection" koji nudi ukrasne sveće i mirisna ulja, a vodi i svoj lajfstajl blog "Dream Design Discover".