Američka pop zvezda Keti Peri (36) je poznata po svojim ekstravagantnim modnim kombinacijama i istaknutom stilu. Ona važi za jednu od najvećih modnih ikona muzičke industrije, a neobični ukus je izgleda nasledila od svog oca.

Naime, pevačicin otac Kit Hadson (73) je nedavno fotografisan u Los Anđelesu u nečemu što američki mediji opisuju kao ultra rok gold autfit.

Kit Hadson
Profimedia 

On je na sebi imao crne farmerke, crnu bluzu, svetlobraon kožni prsluk i dva zlatna lanca oko vrata, koji su bili u prvom planu. Nosio je i kožni crni kačket, sunčane naočare i zaštitnu masku na licu, a ceo izgled je upotpunio srebrnim lancem koji je prikačio na veoma masivan kajiš oko struka.

Na rukama je nosio veliki dijamantski sat, narukvice i ogromno prstenje, a ljudi na mrežama nisu propustili da prokomentarišu njegov stil.

"Hahaha uvrnutiji je više nego Keti Peri", "Pravi stari roker", "Gospodin čovek", "Encentrik", "Kakav je ovo promašaj, užas", " Na sebi ima više nakita od bilo koje žene" bili su samo neki od komentara ispod fotografija pevačicinog oca.