Prvo štampano izdanje magazina Wanted! sadrži i beauty rubriku u kojoj na potpuno iskren i realan način možete saznati trikove, savete i aktuelne trendove od vodećih stručnjaka u ovom segmentu.

Urednica „beauty“ rubrike Nataša Milošević gostovala je u emisiji „Redakcija“ na „Kurir“ televiziji i tom prilikom prokomentarisala teme koje vas čekaju u štampanom izdanju.

„Pisali smo o novom trendu „skinimalista“. Uzeo je maha tokom korone. Smanjila se potreba za količinom proizvoda koje koristimo. Trend je potekao iz Koreje, a sve se smanjilo na proizvode koji rade, koji su efikasni i multifunkcionalni. Zapravo, shvatamo da žene mogu da se neguju u mnogo manje koraka i brže, a jednako efikasno“, rekla je Nataša i dodala:

„Specifično je što se u poslednje vreme korejska kozmetika mnogo popularizovala kod nas i može se naći i u našim drogerijama. Toplo preporučujem devojkama, ukoliko nisu do sada, da probaju, jer je baš kvalitetna. Mislim da se u poslednje vreme mnogi brendovi fokusiraju na to da obrazuju svoje korisnike, pa smo samim tim mnogo bolje upoznati sa sastojcima. Mnogi brendovi na sebi nose naziv nekog sastojka koji ni ne sadrže u sebi“, rekla je urednica „beauty“ rubrike.

O kojim još temema u okviru ove rubrike možete čitati u prvom broju magazina Wanted!, saznajte u videu:

https://www.kurir.rs/tv/emisije/redakcija