Dana 24. 10. u Beogradskom klubu "Dragstor" u intimnoj atmosferi održaće se koncert povodom smrti stare Mimi Mercedez - napisala je reperka na svojoj ružičastoj smrtovnici koju je postavila na Instagramu, i dodala: "Ožalošćeni fanovi imaće mogućnost da iskažu poslednji pozdrav dobrim povodom."

Ipak, ovo nije puki marketinški trik. Mimi, koja jeste poznata po brutalnom humoru, zapravo je iskreno rekla šta je pritiska već duže verme, a to je detaljno predstavila u svom prethodnom postu:"Za ljude koji sami stvaraju i izvode svoja dela uglavnom je najvažnije da se pri tome osecaju AUTENTIČNO, a u meni su stare pesme polako prestale da izazivaju taj osećaj. Sada se već osećam potpuno diskonektovano od nekih, a FEJK i moja dela prosto ne mogu da postoje u isto vreme ni na koji način. Ove godine ću namenski ući u staru ulogu i po poslednji put izvesti pesme koje me više ne rade, što zbog vrste gasa koji više ne osećam, što zbog floua koji me ne vozi, prosto je osećaj da sam prešla na neki novi nivo životno postao previše jak i konkretan. Vidimo se 24.10. u Dragstoru."

 Možda je zaista prešla na neki novi nivo, ali šta god čovek mislio o njenoj poeziji i muzici, njena iskrenost zaslužuje duboko poštovanje.