Često čujemo ljude koji komentarišu da su od prvog trenutka znali da je neko osoba za njih. Kako su oni odmah osetili tu povezanost, tako telo upozorava da niste u srećnoj vezi na nekoliko različitih načina.

Kako vas telo upozorava da niste u srećnoj vezi?

Telo nam uvek šalje signale kada nešto ne valja, iako mi to možda ne shvatamo uvek. Postoje mnoge studije o tome kako telo pokazuje da umorni, pod stresom ili nesrećni. Međutim, ako primetite neke od ovih znakova, razmislite o budućnosti vaše veze.

Osećate nervozu u blizini partnera

Ovo je sasvim uobičajena stvar kada neko nije onaj pravi. Sveprisutan osećaj napetosti, treba da vam bude pokazatelj da ova veza ne ide u dobrom smeru. Ako ste nervozni čak i kada nema razloga za to, razmislite šta bi moglo biti uzrok tome.

shutterstock_1070742086.jpg
Shutterstock 

Osećate da se nešto krije od vas

Ako primetite da čak i kada vam partner kaže istinu, da mu ne verujete, onda bi to mogao biti znak da tu nešto ne štima. Osoba koja je iskrena prema vama neće imati nerazjašnjene odgovore koji se jedva uklapaju u ono što ste ga pitali. Ni pod kojim okolnostima nećete osećati da partner krije nešto što će vam naškoditi. Osim toga, reakcija creva i tela su verovatno u pravu.

Iritira vas partnerov miris

Ovo se odnosi na miris njegove kože, a ne na parfem koji koristi. Možda zvuči čudno, ali mi smo skloniji da budemo srećniji sa partnerima čiji feromoni odgovaraju našim.

Prilikom prvog susreta niste osetili naklonost

Ovo ste verovatno pokušali da pokrijete jer želite ljudima da date šansu pre nego što donesete zaključak. Međutim, naši instinkti su retko pogrešni. Čak i nakon vremena, ispostavi se da smo uvek u pravu.

5 znakova da niste u srećnoj vezi
Shutterstock 

Ne postoji seksualna privlačnost

Jedan od najjasnijih faktora sreće u vezi jeste seksualna privlačnost. Ako nema želje za seksom, ako ga vaše telo ne želi, onda nešto verovatno nije u redu sa vašom vezom.

Dakle, ako osetite neki od ovih simptoma, poslušajte svoje telo. Udaljite se od osobe koja vam ne prija i potražite neku sa kojom ćete imati lepa osećanja.

Bonus video

Anketa Ljubav ili karijera MONDO

Izvor: Marie Claire