KAKVE PORUKE MUŠKARCI PIŠU KADA IM SE ŽENA SVIĐA: 10 znakova da mu se zaista dopadate i da sa vama želi da bude u vezi

Ukoliko niste sigurni da li se dopadate muškarcu, obratite pažnju kakve vam poruke šalje, tu se jasno vidi da li mu se sviđate ili ne.

Shutterstock 

Nema ničeg goreg nego kad nakon dejta ne znate na čemu ste. Pogotovo ako vam se ta osoba dopada. Međutim, retki su oni koji će to pitanje - "hej, da li ti se dopadam" postaviti direktno. Veće su šanse da će se baciti u overthinking i pokušavati na sve načine da doznaju da li ima izgleda da vaša veza postane ozbiljnija. A zapravo, odgovor na sve možete dobiti i zahvaljujući porukama koje vam šalje vaš dragi. 

Iako izuzetaka uvek ima, ovo su neki konkretni pokazatelji da mu se dopadate sudeći po tome kakve poruke šalje.

Prvi se javio nakon izlaska

Nije uobičajeno, ali muškarci ponekad izbegavaju da se jave prvi jer smatraju da će zbog toga izgledati očajno. Ali, ako mu se sviđate, prvo što će učiniti jeste da stvori dobar utisak nakon vašeg prvog izlaska i odmah poslati poruku.

Po tome kakve poruke muškarac šalje, da se zaključiti da li mu se dopadate.
Shutterstock 

Brzi odgovori

Gotovo da nema ničeg nepristojnijeg kao neodgovaranje na poruku ili ignorisanje, u tom slučaju vrlo brzo nam postaje jasno na čemu smo.

Istina, neki muškarci znaju da budu lenji kad je reč o kuckanju poruka i više vole da komuniciraju uživo, ali ako vam odmah odgovara, velike su šanse da stvarno želi da vas upozna.

Žene vole da igraju igrice, ne odgovaraju na poruke nekoliko sati i ostavljaju muškarce na čekanju. Međutim, muškarci su direktni. Nije njihov uobičajeni stil da vas ignorišu kad mu se sviđate.

Zanimaju ga detalji o vama

Istraživanja pokazuju da su muškarci vizuelna bića, što objašnjava zašto su neki od njih površni u vezama, mareći samo za spoljašnji izgled, obline i lepo lice. Međutim, ako želi da sazna više o vama: vaše vrednosti, težnje i snove, definitivno mu se sviđate!

Muškarac se redovno javlja kada mu se žena dopada.
Shutterstock 

Zanimanje za vaš život, znači da ne želi stvari da drži ležernim. Muškarca koji želi samo da vam se uvuče u krevet verovatno neće zanimati ništa više od nekoliko pića kako bi došao do stvarnog cilja.

Dugi tekstovi

Niko ne voli tekstove kojima se ne nazire kraj. Ali, ako nekoga želite, postoji želja da stalno održavate razgovor. Vrlo kratak odgovor na vaš dugačak tekst znak je da nema mnogo toga da kaže, a sve u svemu nije toliko zainteresovan za vas ili za održavanje odnosa.

Celodnevno slanje poruka

Ovo ne znači da muškarac mora tokom svih 24 sata u danu da šalje poruke. Ljudi imaju drugačiji raspored i poslove, koji možda ne dozvoljavaju celodnevnu upotrebu telefona.

Na primer, hirurg koji u operacionoj sali provede više od 15 sati možda neće imati vremena za puno kuckanja poruka.

Muškarci kojima se dopadate će se javiti i kada su na poslu.
Shutterstock 

Međutim, ako ikada pronađete muškarca koji vas probudi porukom, nakon čega sledi nešto poput "kako ti ide dan" i "šta si ručala", znajte da je zainteresovan. Muškarci više šalju poruke kako bi pokazali da misle na žene.

Slučajni komplimenti

Iako muškarci mogu damama davati komplimente da dođu do njihovog kreveta, neki komplimenti dolaze iz srca. Generalno "hej lepoto", "zdravo seksi" i "zdravo lepa" su komplimenti koji proizlaze iz osećaja požude.

Međutim, ako vam s vremena na vreme kaže koliko ste pametni i smešni, verovatno vas doživljava više nego samo priliku za se*s. Štaviše, ako svojim komplimentima priloži određene razloge, jasno je da oni nisu provokativni, već iskreni.

Govori o sebi

Narcisi uvek svaki razgovor vode o sebi. Prirodno su vešti u tome da se svaka situacija vrti oko njihovog svemira. Jednom kad primetite takav stav, udaljite se što vas dalje noge nose. Narcis će govoriti o svojim dostignućima kako bi naduvao svoj ego i učinio da izgledate inferiornije od njega. Ali, muškarac kojem se sviđate pričaće o svojoj porodici, odakle je, možda svojim strahovima i hobijima. Muškarac koji nije zainteresovan da vas upozna, verovatno neće ulaziti ni u detalje o sebi.

Muškarac će vas pitati neke stvari.
Shutterstock 

Pitaće vas da li imate planove

Ako dobijete poruku u kojoj se raspituje o vašem slobodnom vremenu, sigurni smo da već znate šta to znači. Da, želi da bude deo vašeg dana i da provodi što više vremena s vama.

Stoga će verovatno uslediti poziv za odlazak u bioskop ili neko drugo lepo mesto koje je smislio. Šta čekate? Pristanite!

Poslaće vam poruku pre odlaska u krevet

Biti prva osoba kojoj pošalje poruku, jednako je važno kao i biti poslednja osoba s kojom razgovara pre odlaska u krevet.

Iako možda neće odmah otići u krevet, ideja je da osetite da ste mu poslednja osoba u mislima dok odlazi u zemlju snova. Ako se to često događa, malo je reći da je zaljubljen u vas.

Muškarac kojem se dopadate poslaže vam poruku pred spavanje.
Shutterstock 

Piše vam poruke dok je s prijateljima

Žena će uvek pre pomisliti da je njen muškarac s drugom kad se ne javlja na telefon već nekoliko sati, ali iznenadili biste se koliko muškarci uživaju u međusobnom društvu.

Oni mogu između ostalog da igraju video igre, razgovaraju o fudbalu ili svetskoj politici. Dakle, ako se druži sa svojim društvom i ako odvoji vremena da vam pošalje poruke sve u svemu, znak je da je lud za vama, piše miss7.

Bonus video: 

Ljubavni saveti Tiktok/danhentschel

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 3