Muškarce privlače raznorazni mirisi, ali sedam mirisa ih dovodi do ludila! Dame uglavnom vole da mirišu na skupe parfeme, ali možda će vas ovaj spisak motivisati da probate i nešto drugačije mirise.

Ako tragate za načinima kako da začinite odnos s partnerom, možda ova lista koju smo sastavile stiže u pravi čas.

Verovatno vam nikada ne bi palo na pamet da pojedine mirisne note izazivaju brži protok krvi u muški polni organ, tako da slobodno se poslužite trikovima i onda se pravite potpuno lude kada vaš frajer počne da se prema vama ponaša kao kad vas je upoznao, piše Cosmopolitan.

Miris lavande i pite od bundeve

U nedavnoj studiji koju je sproveo "The Smell and Taste Treatment and Research Foundation of Chicago", ova dva scenarija zajedno su dovela do najvećeg povećanja (40 procenata) protoka krvi u penisu kod muških dobrovoljaca.

Kupite mirišljave sveće sa aromom lavande ili bundeve, upalite ih nekoliko minuta pre nego što će vaš partner kročiti u stan. 

Lavdana ima neverovatno dejstvo kao i pita od bundeve
nathana-reboucas-SvnUP229y58-unsplash.jpg 

Vanila

Ako nemate parfem koji sadrži ove mirisne note, možete se poslužiti i ekstraktom vanile koji koristimo za kuvanje. Sve što treba da uradite jeste da kapnete vrlo malo ekstrata i uživate u zaljubljenim pogledima jačeg pola.

parfemi sa vanilom utiču na muškarce
chelsea-audibert-lDEW4qMiizc-unsplash.jpg 

Pomorandža

Pomorandža zaista može da zapali stvari u spavaćoj sobi. Još jedan plus ove voćke je to što je veoma zdrava pa možete slobodno da pojedete jednu dnevno u njegovom prisustvu, jer će pažnja biti potpuno na vama celog dana.

Pomorandža zaista može da zapali stvari u spavaćoj sobi
mae-mu-9002s2VnOAY-unsplash.jpg 

Krofne

Mana ovog slatkiša je što goji, ali ne možemo da primetimo koliko će koje kilo viška biti potpuno nevažno kada pored sebe budete imale tipa koji je do ušiju zaljubljen u vas, a nema pojma šta ga je snašlo.

Muškarci obožavaju miris krofni
beats / Alamy / Alamy / Profimedia 

Zelene jabuke

I ova zdrava poslastica koja ima efekat podizanja uzbuđenja. Potrudite se da zavodljivo grickate komadiće jabuke u njegovom prisustvu i samo posmatrajte kako počinje nervozno da se vrpolji i odjednom ima mnogo više interesovanja za vas.

zelne jabuke utiu na uzbuđivanje
jony-ariadi-QZub8Ni3x_c-unsplash.jpg 

Čokolada

Afrodizijak star vekovima ima isti efekat po vas kao i po samu sebe. Vaš muškarcu neće biti dovoljno ni jednog ni drugog.

čokolad adeluje kao afrodizijak
Shutterstock 

Pica sa puno kačkavalja

Ovaj miris vas je verovatno ostavio u čudu, ali izgleda da je pravo vreme da sebe i svog partnera častite pravom romantičnom večerom – zašto u krevetu ne biste pojeli veliku picu punu kačkavalja.

muškarce privlači miris kačkavalja na pici
pablo-pacheco-D3Mag4BKqns-unsplash.jpg