KAKO BIRATE NOVI TELEFON? 4 najvažnije stavke za savršen uređaj

Kako da dobijete sve ono bez čega ne možete

Promo Sve je bitno, ali nešto je bitnije

U džepu, tašni, futroli, ili prosto u ruci, svako od nas nosi uređaj koji, čak i ako to ne primećujemo, u toku dana obavlja mnogo toga: misli na naše sastanke, obaveštava nas o onome što nas interesuje na društvenim mrežama i internetu, broji korake... Međutim, kada je reč o izboru telefona koji će ispuniti sve naše zahteve a, pritom, biti i odraz našeg ličnog stila, zadatak nije lak.

Ipak, postoje stvari koje su u ovom slučaju prioritet, posebno kad uzmemo u obzir vreme u kom živimo. Predstavljamo vam ključne razloge zbog kojih mi biramo novi Huawei P smart 2021:

1. Kamera

Imajući u vidu potrebe mladih korisnika koji provode dosta vremena na društvenim mrežama, može se reći da je kvalitet kamere jedna od prioritetnih stvari pri odabiru uređaja. Hteli mi to da priznamo ili ne, dobra kamera je (pogotovo mlađim generacijama) presudna, čak možda i više od drugih karakteristika. “Život” na društvenim mrežama podrazumeva dobre fotke i video snimke, a Huawei P smart 2021 svojom kamerom upravo to i nudi!

2. Dizajn

Kada je reč o uređaju kao što je pametni telefon, dizajn i boje su nešto što se prvo uoči. S obzirom da se koristi tokom celog dana, bilo da je zbog posla, fakulteta, škole ili razonode, veoma je važno da telefon bude kvalitetne izrade i jedinstvenih boja.

Promo  Šta najčešće radite na svom uređaju?

3. Baterija

I ne samo baterija, već i punjač! Vreme provedeno na društvenim mrežama, u pretrazi ili gledanju zabavnih sadržaja veoma je zahtevno po pitanju potrošnje. Izdržljiva baterija samo je jedna karika u tom lancu, ništa manje važna nije ni opcija brzog punjenja koju imaju pojedini punjači.

4. Cena

Naravno, dobar uređaj nije moguće preplatiti, ali razumna cena svakako je jedan od faktora koji bi trebalo razmotriti pri kupovini mobilnog telefona. Jednostavno, čovek se ugodnije oseća sa uređajem koji je ekonomičan.

Kada se razmotre svi ovi parametri, pažnja neizostavno pada na novi Huawei P Smart 2021: ovaj uređaj, za početak, ima vrhunski dizajn. Proizvodi se u tri boje: Crush Green, Blush Gold i Midnight Blue. Uz to, kućište je izrađeno od veoma kvalitetnih materijala, a zakrivljene linije za još jedan korak pomeraju granice savremenog dizajna.

Posebnu prednost ovog telefona predstavlja četvorostruka AI kamera od 48 megapiksela, dok prednja, specijalno za ljubitelje selfija, osim 8MP ima i AI sa funkcijom ulepšavanja.

Jedan od najjačih aduta Huawei P Smart 2021 sasvim sigurno je i moćna baterija od 5000mAh, koja omogućava korišćenje čak i energetski veoma zahtevnih aplikacija, poput igara i kamere, tokom čitavog dana. Ipak, današnji procesi u telefonu umeju da budu ekstremno veliki potrošači, pa uz ovaj uređaj dolazi i Super Charge punjač od 22.5W, koji za samo 10 minuta punjenja omogućava telefonu da radi dva sata.

Promo  Današnje korišćenje društvenih mreža zahteva moćnu bateriju, ali i punjač

Na posletku, ovaj moćni telefon za pripadnike nove generacije ima i veoma popularnu cenu - 27.999 dinara.

Uz to, valja dodati i impresivno korisničko iskustvo prilikom igranja video igara i reprodukcije video zapisa, zahvaljujući Full HD + ekranu od 6,67 inča, rezolucije 2400 x 1080 piksela. Na sve to, Huawei P smart 2021 je opremljen sa 128 GB interne memorije. Takođe, pametni telefon nudi opciju proširivanja memorije do 512 GB sa spoljnom memorijskom karticom. Pokreće ga osmojezgrarni čipset, a uz najnoviju verziju EMUI 10.1 Huawei P smart 2021 donosi napredne funkcije jednostavne za upotrebu.

Ostale podatke o Huawei P Smart 2021. možete pronaći na linku https://consumer.huawei.com/rs/phones/p-smart-2021/.

Možda izbor pravog telefona i nije toliko težak?