LUX LUSTER OD KRISTALA I POGLED NA CEO BEOGRAD Evo kako izgleda stan od 400.000 € Kaće Grujić i Marka Gobeljića

Pevačica Katarina Grujić, sa suprugom Markom Gobeljićem i ćerkom Katjom, nedavno se uselila u luksuzni stan u elitnom naselju na Novom Beogradu.

printscreen/instagram

Prema medijskim izveštajima, Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su kupili stan vredan 400.000 evra, a pevačica je više puta pokazala delove svog novog doma.

Iako su oboje poznate ličnosti s ozbiljnim karijerama koje zahtevaju česta putovanja, najviše vole vreme koje provode u svom domu sa svojom ćerkicom Katjom. Zato su se potrudili da njihov stan bude pravo porodično gnezdo.

Instagram 

Kaća je angažovala stručnjake za uređenje nekretnine kako bi sve bilo po njenom ukusu. Nameštaj u stanu krasi pastelne boje sa zelenim detaljima.

Na jednoj od priča na društvenim mrežama, pokazala je deo dnevnog boravka sa prelepim kristalnim lusterom, a iz stana imaju predivan pogled na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu.

Instagram 

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se venčali 2. juna prošle godine u Hramu Svetog Save, a nakon glamuroznog svadbenog slavlja, posvetili su se uređivanju svog novog luksuznog doma na Novom Beogradu.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Blic