ZA SAVRŠEN KADAR: Koji je vaš #TodaysOutfit?

Urbani stil dobio je novo značenje u modnom svetu, a kada se zbog njega napravi dobra fotografija, to predstavlja pun pogodak.

Wanted!

Nova mlada generacija preuzela je sav fokus na sebe. Osim što su za to zaduženi njeni nepresušni noviteti, nova zanimanja i interesovanja, modni stil posebno privlači pažnju.

Autentičnost i urbani modni komadi vape za dobrom fotografijom, a Samsung Galaxy S20 FE pruža savršen kadar za njeno ostvarenje.

Tehnologija se danas prepliće sa modom, pa samim tim modne stilove možete kombinovati i sa bojama telefona: nebeskoplavom, nebeskoljubičastom, nebeskozelenom i nebeskocrvenom.

Sačinjen od matirane površine, ovaj telefon ima displej sa jedva vidljivim okvirom oko ravnih ivica i veoma malim otvorom za kameru. Svaki video sadržaj ili fotografija biće precizno definisani, sa oštrim kadrovima ili efektima koje želite.

Ultraširoka, širokougaona i telefoto kamera kojom možete napraviti tri puta optički zum, biće zaslužni za beleženje nestvarnih momenata i specifičnih uspomena.

Na blic tokom fotkanja večernjeg outfita možete zaboraviti, jer Samsung Galaxy S20 FE sadrži noćni režim koji će mračne fotografije učiniti živopisnim.

Zaboravite na hiljadu fotografija u kojoj pronalazite jednu dovoljno dobru. Uključite kameru a sve ostalo prepustite Samsung-u Galaxy S20 FE.