DOBRE VESTI ZA SVE LJUBITELJE SERIJE "UBICE MOG OCA" I BINDŽOVANJA! Od danas dostupne sve epizode 6. sezone hit serije

Ukoliko volite seriju "Ubice mog oca", spremite se, konačno stižu sve epizode šeste sezone.

Promo

Svi ljubitelji serije „Ubice mog oca“ od 13. marta imaće priliku da šestu sezonu ove serije bindžuju i prvi saznaju kako će se završiti uzbudljiva priča o svetu kocke, zelenaša i borbe između kriminala i policije. Sve epizode serije moguće je gledati odjednom po ceni od 549 dinara i to na svim Telekom platformama: Iris, Supernova i ArenaCloud.

U vreme kada smo navikli da TV sadržaj prilagođavamo svojim potrebama i gledamo serije i filmove onda kada nama odgovara, teško je čekati vikend kako bismo uživali u novim epizodama omiljene serije. Zato je bindžovanje idealna opcija, jer osim što možete prvi pogledati preostale epizode, takođe možete i seriju gledati ispočetka, ili u tempu koji vam odgovara.

Promo 

Prvih nekoliko epizoda nove sezone serije već je izazvalo veliku pažnju gledalaca, a svi oni koji žele što pre da saznaju ko će pobediti u borbi između dobra i zla, da li će se narko diler Curnaj „izvući“ i da li će Predrag Marjanović ostati ministar policije mogu od sada pogledati svih 12 epizoda odjednom!

Promo 

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji bez prekida i likovima koje tumači već uigrana glumačka ekipa koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković Dičić i drugi, a sada im se pridružuju i nova imena kao što su Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović...

Proleće je rezervisano za vaše omiljene serije i neograničeno uživanje u kvalitetnom programu!

Pogledajte trejler:

Ubice mog oca 6  Youtube