NOVA SERIJA KOJU NIKAKO NE SMETE DA PROPUSTITE! Gledajte "Prsten sudbine" od 6. marta na Kurir televiziji

Otkrivamo vam o čemu se radi u najintrigantnijoj seriji "Prsten sudbine" koja kreće sa emitovanjem 6. marta na Kurir televiziji.

Promo

"Prsten sudbine" je TV serija koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca širom sveta pa se postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha. Pored toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, u više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Od prve do poslednje epizode, dinamika i nepredvidivost serije drži pažnju publike, koja s nestrpljenjem iščekuje razrešenje komplikovanih situacija i odnosa.

O čemu se radi u seriji?

Reč je o drami o dve karakterno potpuno različite sestre. Anja se sprema za venčanje, a Jana pokušava da se zaposli na televiziji kao voditeljka. Užasna saobraćajna nesreća ih ostavlja u komi i sa teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju je prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće, Jana je nosila sestrin prsten. Kada se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život.

„Prsten sudbine“ od ponedeljka na Kurir televiziji

“Od ovog proleća i publika Kurir televizije ima priliku da otkrije čari TV novele koja je zaludela pretežno ženski deo publike u više od 40 zemalja. Uvereni smo da će “Prsten sudbine” postati nova omiljena serija naših gledalaca”, poruka je Kurir televizije, koja je prepoznatljiva po bogatom zabavno-informativnom programu, u kom važno mesto imaju pažljivo odabrane TV serije.

Nova hit serija počinje da se emituje u ponedeljak, 6. marta, na Kurir televiziji, a moći ćete da je pratite radnim danima u 15 časova. Svi koji su nestrpljivi da otkriju u čemu je tajna popularnosti ove serije, imaju priliku da prvu epizodu gledaju već u petak, 3. marta, od 15 časova, kada je planirana pretpremijera.

This browser does not support the video element.

Prsten sudbine  Promo