POSLE POSLA, TRK NA KALIŠ: Na Burger festivalu čeka te kviz u kojem i te kako vredi učestvovati, ali to nije sve!

Danas vas na Beogradskom burger festivalu pored sjajne klope i pića čeka i najbolji kviz ikada, ali i fantastična svirka koju ne smete da propustite!

Uroš Arsić

Ko ovih dana nije došao na Kalemegdan, ne zna šta je propustio! Burger festival se uveliko zahuhtao, te je sada više nego jasno zašto svi kažu da je ovde u gradu najbolji provod. Uostalom, vrh klopa, piće, sjajna zabava... malo li je? A tek će da bude sjajno!

Tako imamo sjajno iznenađenje za sve koji planiraju da "preseku" radnu nedelju i prošetaju nakon posla do Kališa! Spremite se za najbolji kviz ikada, ali i vredne nagrade koje će vas sigurno oduševiti.

Uroš Arsić 

PUB kviz pod pokroviteljstvom HEINZ-a startuje u 17 i traje do 20 časova, te vam savetujemo da naoštrite vijuge jer, verujte nam na reč, i te kako vredi učestvovati! Prijave za takmičenje idu preko Instagram stranice bg.pub.kviz, a svima onima koji bi nakon napornog radnog dana mozak radije odmarali, preporučujemo da posete štandove sa najboljim burgerima u gradu i probaju neki od specijaliteta.

Rešetka, Toster, Ž Burger, Fat Boys, Smash Boys, Burgerizza, Prle Meat House, Manchiz, Tron, Balkan food i Burger bar su imena čijim burgerima nećete moći da odolite, a tu je i bar sa pićem - jer gde je dobra klopa, mora da ide i neko pivce, ili već šta više volite!

Uroš Arsić 

Za one koji bi da se razdrmaju uz sportske aktivnosti, tu su stoni fudbal i stoni tenis, a možete da se opustite čak i ako dolazite sa mališanima, jer je obezbeđena zabava za sve klince i kliceze!

Stefan_Stojanovic/MONDO/Stefan Stojanovic 

I na samom kraju, udarna završnica - od 20 časova kreće svirka legendarnog Gipsy Jazz benda, a to znači da dobro spremite noge za đuskanje do ponoći.

Uroš Arsić 

Podsećamo vas, Burger festival traje od 27. maja do 5. juna, a da tokom svih tih dana ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Beogradski burger festival organizuje Mondo i Beofest uz podršku grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

Uroš Arsić