DOBRA KLOPA, SJAJNA MUZIKA, TURNIR U BEER PONGU... Evo šta vas sve čeka na Kališu tokom Burger festa

Najbolji provod i klopa ovog proleća čekaju vas na Kalemegdanu od 27. maja do 5. juna na još jednom Burger festivalu.

Uroš Arsić

Nema boljeg načina da proslavimo početak sezone dobrog provoda nego uz vrhunsku klopu na omiljenom beogradskom sastajalištu, uz bogat muzički i zabavni program i vrhunsku klopu.

Ljubitelji muzike i đuskanja imaće priliku da uživaju u jazz i funk zvuku, ali i uz moderne hitove koje će samo za vas vrteti domaći DJ-evi na Burger festivalu. Nismo zaboravili ni na najmlađe - klinci i klinceze imaće priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i zabave se raznoraznim zanimljivim aktivnostima.

Promo 

Za one koji su sportskog duha, tu je mini turnir u stoni fudbalu i pikadu, ali i takmičenje u šahu.

Promo 

Svi gurmani imaće priliku da od vrhunskog majstora, sertifikovanog sudije za roštilj Klinta Mejera “ukradu” fore i nauče kako se pravi savršeni burger, što je još jedan od sjajnih razloga da posetite Kališ i usavršite svoje kulinarsko umeće.

Uroš Arsić 

I za kraj - za sve ljubitelje piva, spremili smo mali Beer pong turnir koji se održava 5. juna - poslednjeg dana festivala. Pravi način da testirate svoju preciznost i mirnu ruku, što naravno ne ide na prazan stomak - zato su tu vrhunski burgeri koji će se pobrinuti za najbolje performanse.

Uroš Arsić 

I zato ne zaboravite da dođete gladni na Kalemegdan od 27. maja i budete deo Burger festivala, jer ovo je mesto o kojem će narednih dana brujati ceo grad!