IMAMO SJAJAN PREDLOG ZA IDEALAN POKLON: Učinite praznike magičnima uz novi HONOR MagicBook X 15 laptop

Najnoviji HONOR MagicBook X 15 laptop korisnicima u Srbiji dostupan je po sjajnoj ceni.

Promo

Praznici se bliže, a vi još uvek niste pronašli idealan poklon za svoju voljenu osobu? Nikakav problem. Sigurni smo da ćete na internetu pronaći brojna last minute rešenja, ali ako zaista želite da nekog iznenadite i oduševite, imamo više nego sjajan predlog - HONOR MagicBook X 15 laptop, koji je odnedavno dostupan i korisnicama u Srbiji.

Pomislite samo na sve one sjajne praznične filmove koje možete odgledati sa svojom voljenom osobom, ušuškani u krevetu, uz toplu čokoladu… Idealno, ako nas pitate. Ali to nije sve!

Promo 

Moramo da napomenemo da HONOR MagicBook X 15 nije samo još jedan laptop koji će biti podoban samo za gledanje filmova i serija i eventualno neke društvene mreže. Naprotiv. Zahvaljujući sjajnim perfomansama on je ne samo pouzdan “poslovni partner” već i vaša nova desna ruka u svemu što radite.

Opremljen je Intel Core procesorom 10. generacije, kao i dvokanalnom memorijom koja poboljšava brzinu prenosa do 50 odsto u poređenju sa jednokanalnom, što omogućava korisnicima da lakše i efikasno obrađuju složene zadatke, ali i 2x2 MIMO dizajnom sa dvostrukom Wi-Fi antenom za bolji prijem signala i velikim ventilatorom.

Promo 

HONOR MagicBook X 15 pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu, a u verzijama sa 16GB i 8GB DDR4 dvokanalne RAM memorije i jednim od najbržih uređaja za skladištenje od 256GB / 512GB, PCIe NVMe SSD, korisnici mogu da uživaju u većoj brzini prilikom obrade multimedijalnih fajlova, uređivanja fotografija i video zapisa ili igranja igrica sa prijateljima, što je samo još jedan plus zašto ovim modelom treba da nagradite sebe ili svoje najmilije tokom praznika.

Promo 

Za one kojima je grafika "number one" kada je reč o laptopovima, moramo napomenuti da HONOR MagicBook X 15 ima zadivljujuć 15-inčni Eye Comfort HONOR FullView ekran sa ultratankim okvirima od 5,3mm sa tri strane i odnosom ekrana i tela od 87 odsto, što pruža impresivno iskustvo gledanja i vrhunski kvalitet slike, pogotovo ako sate provodite pred ekranom.

Takođe, pregrevanje je stvar prošlosti za šta su se pobrinuo napredni i veliki kuler koji postiže do 38 odsto veći protok vazduha i omogućava efikasnu distribuciju toplote za održavanje temperature kojom se može upravljati čak i tokom dugih perioda upotrebe.

Promo 

Veoma bitnu stavku predstavlja i baterija od 42Wh, što znači da ćete moći da uživate u skoro 8 sati gledanja video sadržaja u 1080p rezoluciji ili skoro 8 sati pregledavanja veb stranica sa jednim punjenjem do kraja. Dakle, bez brige možete da se opustite i prepustite maratonu božićnih filmova - idealno za one lenje vikende, kada nam se ama baš ništa ne radi. A za one koji su stalno u pokretu, novi brzi punjač od 65W, težak samo 200g, može da napuni uređaj do 70% za samo 60 minuta, a sve ovo samo je još jedan plus zbog čega baš HONOR MagicBook X 15 treba da bude na vašoj listi želja.

Promo 

Počev od ponedeljka 13. decembra, dostupan je kod partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.990 rsd, što je više nego sjajan odnos cene i kvaliteta, te ne časite časa, iznenadite nekog i učinite mu ove praznike najlepšim do sada.