FEED NA KOM ĆE VAM ZAVIDETI I NAJPOPULARNIJI INFLUENSERI: Jednostavan trik za savršenu Instagram fotografiju

Ukoliko vam nikako ne polazi za rukom da imate savršenu fotografiju živopisnih boja poput najpopularnijih influensera, otkrivamo vam trik koji razbija sve mitove do sada.

Mondo/Stefan Stojanović

Iako internet koristimo kao izvor informacija, ne možemo a da ne priznamo da živimo u digitalnom dobu, kao i da na internetu ostavljamo stotine digitalnih tragova svakog dana. Iako takvi podaci olakšavaju u donošenju zaključka o tome ko smo i šta radimo, fotografije su jedan od glavnih i odlučujućih faktora kakav utisak ostavljamo na nekoga.

Stručnjaci ističu da je veoma važna izgradnja vizuelnog identiteta. Previše filtera i raznoraznih pomagala u obradi fotografije znatno mogu odmoći, a da li ste se pitali šta je ono što je potrebno za savršenu Instagram fotografiju?

Tehnologija je tu da nam da odgovor. HUAWEI nova 9 dizajniran je tako da sadrži karakteristike koje su lako prilagodljive i potrebne svakoj generaciji. Ultra tanak telefon sa zakrivljenim ekranom u boji pruža vam mogućnost kontinuiranog snimanja prednjom i zadnjom kamerom.

Samim tim, slobodno možete da zaboravite na komplikovano baratanje specijalnim aplikacijama za montažu video snimaka koje kreirate.

Mondo/Stefan Stojanović 

Ukoliko ste pristalica i ljubitelj selfija, uživaćete u bojama HUAWEI nova 9 koje će praviti savršen odraz u ogledalu na vašoj fotografiji. Zvezdano plava boja biće konstantno promenljiva u zavisnosti od svetlosti koja se na njemu emituje, ali ako pribegavate sigurnoj zoni, staloženosti i blagoj eleganciji, imate na raspolaganju i crnu boju.

Zahvaljujući preciznosti boje i posedovanju visokog kontrasta, HUAWEI nova 9 zabeležiće prirodne nijanse fotografije kojima nećete moći da nađete manu. Osim toga, uz režim "zaštite za oči", sačuvaćete i svoj vid.

Mondo/Stefan Stojanović 

Nova vizija fotografisanja donosi:

Noći koje su svetlije

Klikom na opciju za snimanje portreta i pejzaža, zabeležite i najtamniju noćnu uspomenu. Pozadina dolazi od izražaja, a super visoki ISO nalazi svetlu stranu u noćnim uslovima.

Neobaziranje na pokret

Tehnologija za detekciju kretanja osigurava da slike nastanu u pravo vreme i sa pravim fokusom. Samo jednim klikom uverićete se u moć ove kamere.

Pogled van okvira

Pomoću ovog telefona, snimićete široke fotografije sa znatno smanjenom distorzijom zahvaljujući algoritmu protiv distorzije.

Uspori trenutak i ubrzaj grešku

Ukoliko ste poželeli najlepšim trenucima da zaustavite vreme, superiorni slow-motion efekti ispuniće vam želju. Osim toga, takođe možete ubrzati snimke i podsetiti se kako izgleda "ubrzan tempo života".

Snimanje u savršenoj rezoluciji

Naravno da sve počinje od selfija i vlogova. Prednja kamera od 32 MP takođe podržava 4K snimanje selfi video zapisa a to će vaše vlogove zasigurno vinuti u trending.

Kontinuirano snimanje prednjom i zadnjom kamerom

Stigla je olakšica koju obožavaju ljudi širom sveta. Od sada možete snimati dva prikaza odjednom i prebacivati se sa prednje na zadnju kameru kad god poželite.

Kreiraj i uređuj sadržaj

Svaki video zapis sadrži svoju oznaku koju ćete lako pronaći pomoću funkcije pametnog pretraživanja. Upotrebom najsavremenije Huawei AI tehnološke biblioteke, istaknite posebne fontove, zvučne efekte, muziku, animacije i još mnogo toga.

Mondo/Stefan Stojanović 

Savršena prednost ovog telefona u odnosu na druge je ta što je samo 38 minuta dovoljno za 100% baterije pomoću HUAWEI SuperCharge! Ukoliko ste u žurbi, za samo 18 minuta, telefon će dosegnuti i do 60% baterije.

Činjenica je da Instagram filteri polako padaju u zaborav, a sve što vam je potrebno za savršenu fotografiju i feed jeste Huawei nova 9. Zabavi se dok tvoji rezultati govore više od tebe!

Mondo/Stefan Stojanović