JEDAN KLIK PRETVARA VAS U PROFESIONALNOG FOTOGRAFA: Novogodišnje uspomene dobijaju nove boje uz Samsung Galaxy Z Fold3

Ima nečeg posebnog u okićenom gradu, ukrasima i lampicama na sve strane.

Uroš Arsić

Nemoguće je da nam ne izmame osmeh na lice, hteli mi to ili ne. Uostalom, ovo je vreme praznične euforije, iznenađenja, poklona, sjaja, dobrog raspoloženja, i naravno - druženja sa nama dragim ljudima...

Zato nas i ne čudi što neke od najlepših uspomena nastaju baš tokom prazničnih dana, jer takve fotografije ne mogu da ne uspeju, zar ne? Sve blista od sreće, dobrog raspoloženja i dekoracije koja je zadužena da fotografije "pokidaju" na mrežama. Međutim, stiče se utisak da sav taj sjaj i atmosfera nekako ne mogu da se zabeleže telefonima. Koliko god se trudili, uvek nešto nedostaje, te iste fotogrtafije ste uvek morali da dorađujete u programima ili dodajete efekte i filtere. A šta ako ne mora da bude tako?

Uroš Arsić 

Šta ako brutalno dobre fotke možete da dobijete i bez profi opreme koja košta na desetine hiljada evra? I to telefonom!

Verujte nam da ćete biti skeptični samo dok ne uzmete prvi put u ruke Samsung Galaxy Z Fold3 čije će vas kristalno jasne fotke čak i tokom noći ostaviti bez teksta.

Uroš Arsić 

Nema više zrnastih i mutnih fotografija ili preterane upotrebe blica koji čini da i najlepša pozadina deluje bledunjavo. Zapravo, noćni režim će vas toliko oduševiti da garantuijemo da ćete na društvene mreže objavljivati više fotki nego ikad pre, i to kao da su rađene profesionalnim fotoaparatom.

Uroš Arsić 

Intezivne boje, jasan kontrast, veći broj detalja, sjajan zum kao i dodatne opcije u manuelnom modu poput duge ekspozicije i manuelnog fokusa definitivno će u vama probuditi "artsy" stranu.

Nevezano da li ste zaljubljenik u portrete, volite da fotografišete prirodu ili pejzaže, ne bi nas iznenadilo da fotografija postane vaš nov hobi nakon prvog korišćenja Samsug Galaxy Z Fold3 telefona, jer vaše uspomene zaslužuju da budu obojene realnim bojama, a ne da ih "došminkavate" u Fotošopu ili drugim programima.

Uroš Arsić