SPOJ FUTURIZMA I NOSTALGIJE: Reebok Classic Leather Legacy AZ siluete

Reebok otkriva novu Classic Leather Legacy AZ siluetu, inspirisanu originalnim dizajnom kultnog modela AZTEC II, što čini da ova patika istovremeno odiše svežinom, kao i neodoljivim vintidž stilom!

Promo

Novi model Classic Leather Legacy AZ donosi modernizovan dizajn i predstavlja spoj futurizma i nostalgije. Patika sadrži dodatni deo na peti, detalj koji je Reebok često ugrađivao u prethodnim modelima, a koji je sada još upečatljiviji i kreiran tako da se dopadne današnjim fanovima brenda.

Promo 

Classic Leather Legacy AZ je dostupan u nekoliko kombinacije boja, koje predstavljaju urbani preokret u odnosu na kolorit kultne AZTEC II siluete. Pored gore navedenih detalja, patika takođe ima i deo koji povezuje đon i gornjište, kao i drugačiji otisak, po kojem se dodatno razlikuje od prethodnih Classic Leather Legacy modela.

Promo 

Konačno, Classic Leather Legacy AZ povezuje Reebokovu slavnu prošlost sa novim dizajnom patike za budućnost. Classic Leather Legacy AZ model je dosupan Buzz Sneaaker Station prodajnim objektima.

Promo Reebok Classic Leather Legacy AZ