Ova knjiga iskreno i bez skrivenih informacija priča o KETO ishrani i njenim mehanizmima, kao i načinima kako da je učinite najzdravijom za vas. U knjizi se nalazi i preko 40 originalnih recepata i ideja za obroke i napitke.

Knjiga Najzdraviji mogući KETO eBook je izdata u elektronskoj formi, i može se kupiti na sajtu gourmana.com/shop, a potpuno besplatni mini ebook sa 5 fantastičnih GourmAna KETO recepata možete preuzeti na istoj stranici.

Knjiga ima 123 strane, cena je 9.99 €, a postoji i opcija konsultacije sa autorkom i sačinjavanje personalizovanog zdravog KETO plana za mesec dana, koji obuhvata dodatne recepte, kao i uzimanje u obzir ličnih preferenci i načina života korisnika.

Ana Vlatković, GourmAna
Promo 

Bitno mi je bilo da pristupim pisanju ove knjige potpuno iskreno, sa svim potrebnim informacijama, i sa ličnim pečatom. Vodila sam se time da čitalac treba da dobije sadržaj koji je koncizan ali i zabavan, lep na oko, i što je najvažnije da recepti budu preukusni”,  kaže Ana Vlatković, GourmAna

Ana Vlatković je poznata po svojim izuzetnim kulinarskim umećima, i njen repertoar obuhvata sve strane sveta, tako da u ovom kuvaru možete očekivati recepte poput indijskih i tajlandskih karija, ali i tradicionalne recepte poput keto sarme. Takođe, među receptima se nalazi i puno vegetarijanskih jela, što izdvaja ovaj KETO kuvar od ostalih na internacionalnom tržištu.

Ana Vlatković, GourmAna
Promo 

Možete je pratiti na Instagramu instagram.com/gourmana gde deli zanimljive recepte, ali i priče sa putovanja uz uvek vizuelno primamljive slike i dizajne.