Šesnaest godina postojanja Elle magazina znači šesnaest godina visoke mode, lepote, inspiracije, dosegnutih ciljeva i prepoznatljivog lifestyle-a. Zato su odlučili da ovaj rođendan proslave sa vama, darujući vas vrednim poklonima uz majsko izdanje Elle magazina koje je u prodaji od 22. aprila.

Ovom veselom prilikom, Elle je pokrenuo smo strateško partnerstvo sa lokalnom fashion online platformom lawconcept.rs koja je za naše dame od stila odabrala unikatne poklone u vidu aksesoara, kozmetike, i drugih neverovatnih dizajnerskih komada sa lokalne fashion scene.

Od pomenutih dizajnera velika nam je čast da najavimo brendove i imena koji su svojim kreatorskim umećem doprineli da ovaj šesnesti rođendan stvarno bude nezaboravan.

Duende store

DUM

Studio M

Bulka

Yatza

Vivi Dias

Amina Hasanbegovic

Alle Marie

Sania

Art Print 

Mina Cvetinovic 

Andreja Djokovic

Atma

Bash Bash

The golden goddess 

Heroina fashion 

Dellgardo

Masha x Wolf 

FWI by Ivana Korab 

Neo design

Soko 

Pera label

Rioko beauty 

SB by Sanja Kacar Jewelry 

Una Latina 

Contra Concept 

Hypeskin 

Milica Ivankovic 

I choose 

Really glamourly

Mad about you 

Apoe 

By Sofi Milo

Ladolalu 

Noemi fashion studio 

Milunka clothing 

Jebiga store 

Above & Beyond handmade workshop 

Koozmetik 

Made in hell by lilith

Mione fashion atelier

Ombu 

Aleksandra bags 

Zorana Vujanic 

Who cares 

Naje 

Nina Rajak Atelier 

SS ribbon 

Famous 

Tato hats 

Pratite na Elle.rs, kao i na njihovom zvaničnom IG profilu @elleserbia kako je ova udružena lokalna dizajnerska scena osmislila specijalno kreirane poklone za Elle rođendan, koji vas sve to kreatorski komadi očekuju uz najnoviji kupljeni broj i šta ovi mega kreativci žele Elle magazinu za šesnesti rođendan.

Uz novi broj novog Elle rođendanskog broja očekuje vas jedan custom-made poklon kao iznenađenje. Požurite po svoj broj kako ne biste propustile ovo jedinstveno izdanje.
Dobro nam došli na ELLE LOVE L:AW CONCEPT kućnu žurku gde su specijalno za vas slavljenici pripremili najukusnije fashion rođendanske poslastice.

Ne zaboravite da 22. aprila požurite po svoj broj i jedinstveni poklon!

Let’s start this party on...