Ostavi pečat, a ne trag: Izaberi cilj i daj svoj doprinos u očuvanju prirode u Srbiji | wanted.rs

Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavi pečat, a ne trag: Izaberi cilj i daj svoj doprinos u očuvanju prirode u Srbiji

Dah proleća doneo je onaj divan, prepoznatljiv miris lipa, sunca koje duže traje i vedre boje na ulice.

Ovo proleće donelo je i dah svežine u kosi: čista, sjajna, mekana, mirisna kosa bez peruti apsolutni je must have ovog proleća (a i inače). I baš kao što je naša misija da prema kosi i koži budemo ljubazni i za njih biramo najbolje, nežne, efikasne proizvode koji je oslobađaju od peruti i čine je čistom i negovanom na duge staze, isto tako treba da budemo ljubazni i nežni prema prirodi iz koje dobijamo sve božanstvene sastojke za negu kose. To su darovi prirode koji nas svakim pranjem podsećaju na dragocenost sveta koji smo, pritisnuti obavezama i žurbom, malo zanemarili i olako prihvatili.

Posledica ljudske nebrige prema prirodi vrlo je transparentna: sve lošiji kvalitet vazduha (u Srbiji je taj “trend” u porastu, situacija je često pod crvenim alarmom), prirodna staništa su skoro uništena, reke se dave pod teretom smeća i otpada iz fabrika i vrlo smo doveli u pitanje preživljavanje tog tihog, nenametljivog, a neophodnog i predivnog dela naše civilizacije - prirode.

Tema očuvanja životne sredine i održivosti zapravo nije komplikovana i košta manje od cene koju plaćamo uništavanjem prirode. Ali, ekološka revolucija u Srbiji upravo je počela, malim potezom koji donosi ogromnu promenu: Head & Shoulders proizvodi prelaze na ambalažu koja je 100% reciklabilna i napravljena od 40% recikliranih materijala. Kupovinom bilo kog Head & Shoulders proizvoda u dm radnjama tokom aprila biće izdvojeno 100 RSD*, a sredstva prikupljena od prodaje namenjena su doprinosu u rešavanju jednog od dva goruća problema u Srbiji i o tome ćete odlučivati vi, i to u našoj anketi u narednim danima.

Anketa

Uključi se i izaberi jedno od dva ponuđena polja! Head & Shoulders i dm će sredstva prikupljena kroz kupovinu proizvoda usmeriti u doprinos rešavanju gorućih problema iz oblasti sa najviše glasova.

  • očuvanje prirode i životne sredine

    78.99% (485)

  • klimatske promene

    21.01% (129)

Uključi se i izaberi jedno od dva ponuđena polja! Head & Shoulders i dm će sredstva prikupljena kroz kupovinu proizvoda usmeriti u doprinos rešavanju gorućih problema iz oblasti sa najviše glasova.

Rezultati

 Pratite nas da zajedno na planeti ostavimo pečat, a ne trag!

*do ukupne sume od 1.001.755,00 RSD (srazmerno vrednosti 10.000 USD).