Sa željom da ljubiteljima trčanja pruži obuću koja će se svojom revolucionarnom strukturom postarati da do povrede ne dođe, brend NIKE predstavio nam je ne jedan, već dva nova modela – Nike React Infinity Run 2 i Nike ZoomX Invincible Run, koji uz najnoviju tehonologiju dolaze i sa savremenom, modernom siluetom.

nike patike
Promo 

Nike React Infinity Run 2 predstavlja poboljšanu verziju prvog React Infinity Run modela i fuzijom usavršenih Flyknit i Flywire tehnologija pruža bolju amortizaciju, stabilnost i udobnost pri trčanju. Ovaj model osmišljen je kako bi svim ljubiteljima trčanja obezbedio opremu koja usled velike brzine pruža neophodnu potporu i adekvatnu prozračnost, dok ga atraktivan izgled čini idealnim i za everyday wear.

Drugi model, koji u sastavu svog đona ima specijalnu ZoomX penu - Nike ZoomX Invincible Run, gotovo je stvoren za prevazilaženje sopstvenih trkačkih rekorda na duže staze. Naučnici koji stoje iza ovog modela preneli su geometriju klackalice u Nike ZoomX Invincible Run i obezbedili mu širu postavu prednjeg dela patike, što dovodi do fluidnijeg koraka i stabilnijeg doskoka. ZoomX pena pruža neverovatan povratak kinetičke energije, više nego bilo koji drugi model brenda NIKE, te ujedno sprečava i brzo umaranje stopala.

nike patike
Promo 

Nike React Infinity Run 2 i Nike ZoomX Invincible Run poprimili su zavidan broj pozitivnih kritika od strane ljubitelja sporta i sneaker kulture širom sveta, a svi zainteresovani ova dva modela mogu pronaći u NIKE shop-u u TC Ušće, Ada Mall i Galeriji Belgrade.