Najveći privatni zdravstveni sistem MediGroup postao je bogatiji za dve nove ustanove - u Surčinu i Pančevu.

Otvaranjem MediGroup ambulante na adresi Vojvođanska 85, meštani Surčina imaće pristup najkvalitetnijoj usluzi lekara opšte medicine, a na istoj adresi nalazi se i MediLab MediGroup laboratorija sa širokom paletom laboratorijskih analiza. Na dan svečanog otvaranja, 8. marta, sugrađankama iz Surčina bio je omogućen besplatan pregled. Takođe, kako je ceo mart posvećen zdravlju žena, do 31. marta svim damama obezbeđen je popust od 50 odsto za preglede.

MediGroup
Promo 

“Naš sistem uvek osluškuje potrebe svojih korisnika, pa smo tako uvideli potrebu za lokalizovanim, manjim ustanovama, odnosno ambulantama, naročito imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji. Naša ideja je da svako u svom komšiluku može da dobije adekvatnu medicinsku pomoć, da zdravlje nikada ne čeka i da smo uvek tu za naše pacijente. Moja ambulanta MediGroup Surčin je prva u nizu ovakvih ustanova koje planiramo da otvorimo. Sigurni smo da će u MediGroup ambulanti naši Surčinci biti u dobrim rukama” , izjavila je Marija Rabrenović, COO MediGroup sistema.

Pored ambulante u Surčinu, MediGroup sistem nedavno je postao bogatiji i za još jednu MediLab laboratoriju u Pančevu, na adresi Zmaj Jove Jovanovića 39. Meštanima Pančeva biće dostupne sve neophodne analize, a stručni tim MediGroup sistema će se pobrinuti da precizne i pouzdane rezulate dobiju u što kraćem roku. Povodom otvaranja građanima su omogućene i posebne cenovne pogodnosti koje važe do 10. aprila.

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom renomiranog švajcarskog proizvođača Roche i poseduju sve neophodne sertifikate, poštuju zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.