Branč je postao omiljeni izbor za sve koji žele da se opuste i uživaju u obroku između doručka i ručka, naročito tokom vikenda. Ovo vreme u danu nudi savršenu priliku za opuštanje, druženje s prijateljima ili jednostavno uživanje u različitim specijalitetima.

Donosimo vam vodič kroz najbolja mesta u Beogradu gde možete savršeno iskoristiti ovu gastronomski trend, a da vam pritom ne presuši novčanik.

Brera Dorćol

Novootvoreni restoran na Dorćolu u kom nismo probali loše jelo. Prelep i moderan ambijent je dodatni plus, a od specijaliteta izdvajamo brie iz peći, karfiol steak na kremu od celera i čupkanu jagu.

Bloom

U ovom lokalu doručak i branč se služe tokom čitavog dana, a možete povesti i svog kućnog ljubimca, jer je pet friendly. Sa menija izdvajamo avokado tost, bulgr činiju, jaja na različite načine.

Bistro Grad Hometown Food

Opušten ambijent i atmosfera i sjajan odabir muzike, pored naravno zdravog i ukusnog doručka i branča, predstavljaju suštinu ovog lokala. Sa menija izdvajamo zapečeni patlidžan sa kozjim sirom, vegi i mesne sendviče.

TT Bistro 

Ušuškan lokal u centru grada koji nudi pregršt specijaliteta ruske kuhinje, a naš favorit je kijevska šnicla.

 Embers Beograd

Ovde morate probati meze, dasku sa različitim domaćim i svežim namazima, kao i manti sa teletinom.